SodaStream SPIRIT RED Family Pack

Zobraziť katalóg
SodaStream SPIRIT RED Family Pack
SodaStream 1x výrobník perlivej vody Spirit Red, 1x bombička CO2, 1x príchuť Cola VEĽKÝ 750ml, 1x príchuť Lemon Lime VEĽKÝ 750ml, 1x príchuť Orange 750ml, 4x fľašu 1l, 1x fľaša detská 0.5l Smajlík modrá, 1x fľaša detská 0.5l Smajlík červená
Kód:  SSVSS084 Produktové číslo:  98032515 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SodaStream SPIRIT RED Family Pack Predaj skončil

SodaStream SPIRIT RED Family Pack

výrobník sódy SodaStream SPIRIT RED Family Pack s kompletnou výbavou je skvelým pomocníkom v domácnosti pre ľahkú a rýchlu výrobu sódy a osviežujúcich sýtených nápojov. Vyniká svojím elegantným vzhľadom červenej farby, pre ktorý sa stane dizajnovým prvkom každej kuchyne. V balení okrem iného nájdete aj bombičku s potravinárskym CO2 plynom až na 80 litrov domácej perlivé vody. Obsluha výrobníka je veľmi jednoduchá, zaskrutkujte bombičku s plynom, zasuňte fľašu s čerstvou kohútikovou vodou a jednoduchým stlačením tlačidla si sami určíte, ako perlivý nápoj budete mať.

Kľúčové vlastnosti výrobníka sódy SodaStream SPIRIT RED Family Pack

  • Výrobník sódy v modernom dizajne
  • Jednoduchá a rýchla výroba sódy a sýtených nápojov
  • Bombička s potravinárskym CO2 plynom
  • Automatické uchytenie fľaše miesto nepohodlného skrutkovanie
  • SodaStream SPIRIT pre veľmi tichú prípravu perlivé vody
  • Nižšie náklady na výrobu nápoja
  • S praktickou výbavou v podobe fliaš
  • Súčasťou balenia tiež 3 vynikajúce príchute
  • Farebné prevedenie: červené

Nízke náklady a ochrana životného prostredia

Prednosťou prístroja SodaStream SPIRIT je automatické uchytenie fľaše miesto nepohodlného skrutkovanie a veľmi tichá príprava perlivé vody. SodaStream zaistí správne dodržiavanie pitného režimu celej rodiny. Odpadne vám nepríjemné ťahanie fliaš a balených vôd, tiež už nemusíte riešiť problém, čo s prázdnymi PET fľašami, ktoré sú pre životné prostredie veľmi zaťažujúce. Náklady na výrobu nápoja sú ďaleko nižšie v porovnaní s kupovanú vodou. Kúpte si tento jedinečný výrobník sódy pre svoju vlastnú a vždy čerstvú domácu perlivú vodu.

SodaStream SPIRIT s dokonalou výbavou

súčasťou balenia je okrem domáceho výrobníka perlivé vody SodaStream SPIRIT tiež bombička s potravinárskym plynom a 3 ks fliaš Tripack v oranžovom, červenom a zelenom prevedení. Nechýba ani 2 ks detských fliaš s objemom 0,5 lv atraktívne edícii. Pre výrobu dokonale lahodné ochutené vody vám poslúži príchute Cola, Lemon Lime a Orange o objeme 750 ml. SodaStream SPIRIT RED Family Pack ponúka jednoducho všetko, čo potrebujete k príprave a konzumácii lahodnej perlivé vody.

Parametre a špecifikácia

Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Prichytenie fľaše
Zacvaknutie Hotovo!
Typ fľaše
Fuse Hotovo!
Regulácia perlivosti
Počtom stlačení Hotovo!
Typ výrobníka
Mechanický Hotovo!

Vlastnosti fľaše

Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Prichytenie fľaše
Zacvaknutie Hotovo!
Typ fľaše
Fuse Hotovo!

Vlastnosti výrobníka

Regulácia perlivosti
Počtom stlačení Hotovo!
Typ výrobníka
Mechanický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SodaStream SPIRIT RED Family Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream SPIRIT RED Family Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SodaStream SPIRIT RED Familienpackung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream SPIRIT RED Familienpackung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SodaStream házi szódagép, SPIRIT RED Family szett.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií