Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Soehnle Airfresh CLEAN 300

Zobraziť katalóg
Soehnle Airfresh CLEAN 300
4,4 3 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 170 m3/hod, príkon 65 W, odporúčaná veľkosť miestnosti 30 m2, filter: uhlíkový, prachový a predfilter, časovač, regulácia výkonu, nočný režim a uv sterilizačná lampa
Kód:  SOECL300 Produktové číslo:  68094 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Soehnle Airfresh CLEAN 300

Záleží vám na zdraví vás i vašej rodiny? Čistý vzduch je v tom prípade základ. Ako ho ale dosiahnuť? Predstavujeme vám čističku vzduchu Soehnle AirFresh Clean 300. Táto čistička vzduchu v interiéri disponuje trojvrstvovým filtračným systémom, ktorý sa skladá z predfiltra, filtra EPA a filtra s aktívnym uhlím. Vďaka tomu čistička AirFresh Clean 300 odstráni 99,5 % častíc do veľkosti 0,03 mikrometra. Prach, peľ, roztoče či plesne tak nemajú žiadnu šancu. Čistička Soehnle v sebe navyše integruje prepínateľné, ultrafialové svetlo (UV-C), ktoré dodatočne zničí všetky zostávajúce zárodky. A vy môžete voľne dýchať. Teda žiadny upchatý nos, kašeľ, vodnaté oči ani dýchacie ťažkosti. Ideálne riešenie pre alergikov (ECARF).

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Soehnle AirFresh CLEAN 300

  • Trojvrstvový filtračný systém (E11) – filter pred filtrom/EPA/filter s aktívnym uhlím
  • Samostatne prepínateľné UV svetlo zničí všetky baktérie a vírusy
  • Vymeniteľný filter s indikátorom výmeny pre stále čistý vzduch
  • Príjemne tichý ventilátor a nočný režim zaistí pokojný spánok
  • Soehnle AirFresh Clean 300 má príkon len 65 W (úspora energie)
  • Tri úrovne výkonu a časovač až na 8 hodín
  • Optimálny čistiaci a zvlhčovací výkon pre miestnosti do 30 m2

Čistička Soehnle je maximálne flexibilná aj prispôsobivá

Čistička vzduchu AirFresh Clean 300 prečistí až 170 m3 za hodinu. To znamená, že v miestnosti s veľkosťou 30 m2 zvládne vyčistiť vzduch viac ako päťkrát. Navyše umožňuje individuálnu úpravu doby čistenia i jej intenzity. Túto úpravu čistička Soehnle AirFresh Clean 30 zabezpečuje prostredníctvom funkcie časovača (2, 4, 8 h) a voľby z troch úrovní výkonu. Čistý vzduch je do miestnosti rovnomerne vyfukovaný príjemne tichým ventilátorom, ktorý vás nebude rušiť ani v noci. K tomu je dobré spomenúť, že pri čističke vzduchu AirFresh Clean 300 je možné navyše využiť i nočný režim, po aktivácii ktorého bude naďalej pracovať, ale bez osvetlenia.

Dopĺňajúce informácie:

Rozmery (v × š × h):
53 × 27 × 44,5 cm

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie
Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Uhlíkový, Prachový Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, opravdu filtruje částice do velikosti 0,03 mikronu? tedy 10x menších než tato? https://www.alza.cz/duux-sphere-white-d5133407.htm v manuálu nemohu tuto informaci najít

Diskusia a poradňa k Soehnle Airfresh CLEAN 300
Príslušenstvo pre Soehnle Airfresh CLEAN 300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soehnle Airfresh CLEAN 300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Soehnle Airfresh CLEAN 300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Soehnle AirFresh CLEAN 300.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií