Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Leifheit FOOD CONTROL EASY

Zobraziť katalóg
Leifheit FOOD CONTROL EASY
4,5 4 hodnotení
Kuchynská váha – digitálna, z bezpečnostného skla, vo vnútornej pamäti 950 potravín, schopná zobraziť hodnoty objemu, tuku, kalórií, sacharidov, cholesterolu, bielkovín, vápnika a vlákniny, funkcia pre úsporu energie, napr. automatické vypnutie, maximálna nosnosť 5kg, rozmery: 22.5×15.7×2.1cm
Kód:  EAN8103 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  4006501661302

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leifheit FOOD CONTROL EASY

Leifheit FOOD CONTROL EASY je moderná nutričná kuchynská váha. Jej využitie v kuchyni je skutočne veľmi široké a to predovšetkým vďaka rozsiahlej vnútornej pamäti, ktorá obsahuje hodnoty tuku, kalórií, sacharidov, cholesterolu, bielkovín, vápnika a vlákniny až pre 950 typov potravín. Tieto hodnoty potom prehľadne zobrazí vzhľadom na nameraný objem alebo hmotnosť suroviny. Jej využitie teda nie je iba pre bežné váženie, ale aj pre prípravu vyvážených a zdravých pokrmov.

Veľkou výhodou je tiež fakt, že v prípade kvapalných potravín, medzi ktoré patrí napríklad pomarančový džús, automaticky zobrazuje jednotky objemu a odpadá teda nutnosť zložitého prepočtu. Jednotlivé hodnoty pre potraviny v pamäti zobrazíte prostredníctvom zadania jednoduchého číselného kódu. Nechýba ani funkcia úspory energie a dovažovanie. Maximálna nosnosť kuchynskej váhy Leifheit FOOD CONTROL EASY je 5 kilogramov. Presnosť merania potom vybočuje v porovnaní so skutočnosťou maximálne o 1 g/1 ml.

Parametre a špecifikácia

Typ:
Nutričná kuchynská váha

Materiál:
Bezpečnostné sklo/plast

Špeciálne vlastnosti:
Pamäť s 950 potravinami
Možnosť zobraziť hodnoty objemu tuku, kalórií, sacharidov, cholesterolu, bielkovín, vápnika a vlákniny
V prípade kvapalín zobrazuje jednotky objemu (ml)
Jednotlivé hodnoty k potravinám možno zobraziť pomocou kódu
Funkcia pre úsporu energie
Funkcia dovažovania

Maximálna nosnosť:
5 kg

Presnosť váženia:
1 g/1 ml

Rozmery:
22,4 × 15,7 × 1,8 cm

Farebné prevedenie:
Biele

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Šírka
15,7 cm Hotovo!
Výška
2,1 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Šírka
15,7 cm Hotovo!
Výška
2,1 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem tuto váhu,není u ní návod v České jazyce,proč? Pokouším se marně na internetu jej najít.Poradí mě někdo? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Leifheit FOOD CONTROL EASY
Príslušenstvo pre Leifheit FOOD CONTROL EASY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT FOOD CONTROL EASY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leifheit FOOD CONTROL EASY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leifheit FOOD CONTROL EASY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leifheit FOOD CONTROL EASY.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií