Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AlzaBoxy Q1

Soenhle Lilac

Zobraziť katalóg
Soenhle Lilac
4,8 6 hodnotení
Esenciálny olej – vonný, 10ml, s vôňou orgovánu, do vodnej nádržky aroma lamp Soehnle
Kód:  SOELI010 Produktové číslo:  68059

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Soenhle Lilac Predaj skončil

Soenhle Lilac

Soenhle Lilac predstavuje vonný olej s vôňou orgovánu, ktorý prevonia celý váš byt. Je určený do všetkých typov aromatických lámp a osviežovačov vzduchu značky Soenhle. Vôňa orgovánu má blahodarné účinky na telo i myseľ. Pôsobí veľmi pozitívne na psychiku, má relaxačný a upokojujúci účinok, podnecuje otvorenosť medzi ľuďmi. Vďaka svojej vysokej koncentrácii stačí iba 1 – 2 kvapky pre dosiahnutie príjemnej a intenzívnej vône. Uzáver fľaše disponuje detskou poistkou proti nežiadúcemu použitiu. Soenhle Lilac vďaka svojej zmyselnej vôni vytvorí príjemnú atmosféru tam, kde bude použitý.

Kľúčové vlastnosti vonného oleja Soenhle Lilac

  • Vonný olej s vôňou orgovánu
  • Určený pre aromatické lampy a osviežovače vzduchu Soenhle
  • Soenhle Lilac prevonia celý priestor
  • Pre dosiahnutie vône stačí použiť 1 – 2 kvapky
  • Uzáver fľaše Soenhle Lilac má detskú poistku
  • Objem: 10 ml

Namixujte si originálnu a jedinečnú vôňu

Vonný olej Soenhle Lilac vytvorí sám o sebe jedinečnú vôňu. Ak chcete dosiahnuť úplne originálne vône, je možné jednotlivé vonné oleje značky Soenhle mixovať. S použitím viacerých aromatických lámp môžete docieliť úplne osobitné a výnimočné vône a znásobiť tak jej upokojujúce a relaxačné účinky.

Použitie:
Pre dosiahnutie intenzívnej vône stačí nakvapkať 1 – 2 kvapky vonného oleja Soenhle Lilac do vodnej nádržky aromatickej lampy.

Parametre a špecifikácia

Typ osviežovača
Oleje do aromalampy Hotovo!

Typ osviežovača

Typ osviežovača
Oleje do aromalampy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soenhle Lilac . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Öl Soehnle Flieder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Öl Soehnle Flieder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Soenhle Lilac.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií