AP+ nový vizuál Aplikace

SoFlow Lou 1.0

Zobraziť katalóg
SoFlow Lou 1.0
Elektro longboard – max rýchlosť 28km/h, dojazd 10–15km, materiál PU
Kód:  SPTbd0875 Produktové číslo:  SPTbd0875 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SoFlow Lou 1.0

Užívajte si jazdu na čerstvom vzduchu bez potrebnej námahy s týmto elektro longboardom SoFlow Lou 1.0, ktorý ponúka budúcemu používateľovi rýchlosť 28 km/h. Ak vám však vyhovuje nižšia rýchlosť, môžete si ju jednoducho zmeniť pomocou prehľadnej aplikácie značky SoFlow. Elektro longboard je vyrobený z kvalitného vodoodolného polyuretánu, takže ho môžete využívať aj pri jazde na mokrom povrchu alebo priamo v daždi. Maximálny dojazd 15 km a kompaktné rozmery s nízkou hmotnosťou spoločne zaisťujú, že sa elektro longboard SoFlow hodí na jazdu po meste a do situácií, kedy si napríklad chcete skočiť pre niečo dobré do obchodu alebo navštíviť vášho najlepšieho kamaráta.

Kľúčové vlastnosti SoFlow Lou 1.0

  • Elektro longboard do mesta
  • Maximálna rýchlosť 28 km/h
  • Maximálny dojazd 15 km
  • Nosnosť až 100 kg
  • Vyrobený z kvalitného polyuretánu
  • Odolný proti vode
  • Výkonný motor elektro longboardu SoFlow
  • Perfektne schovaná batéria
  • Možno používať aj ako normálny longboard
  • Nízka hmotnosť a hlučnosť
  • Pasívne chladenie motora priamo počas jazdy
  • Nastavenie rýchlosti cez aplikáciu výrobcu SoFlow

Skryté vymoženosti

Vďaka prepracovanej konštrukcii s inteligentne schovanou batériou vyzerá SoFlow Lou 1.0 navonok ako bežný longboard. Po vybití jeho batérie ho možno tak dokonca aj používať, čo oceníte pre zlepšenie vašej osobnej fyzičky. V neposlednom rade vás potom na elektro longboarde prekvapí aj jeden tichý motor s veľkým výkonom, ktorý disponuje pasívnym chladením priamo počas jazdy.

Elektro longboard s kvalitným zázemím

Výrobca SoFlow si vďaka skvelej vízii, ktorá predstavuje ekologickejší a lacnejší spôsob dopravy, získava na celosvetovom trhu stále viac a viac fanúšikov. Dôkazom ich precíznej práce je aj tento elektro longboard SoFlow Lou 1.0, ktorý disponuje integrovanou batériou s dlhou výdržou. Tú bez problémov nabijete pomocou priloženej nabíjačky len za 2 hodiny a môžete si tak s vaším elektro longboardom SoFlow zvyšok dňa užívať jazdenie po meste či po cyklotrasách v prírode.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, planujete prosim jeste nekdy naskladneni techto el. longboardu? dekuji

Dobrý den, má motor tohoto elektroboardu možnost rekuperace? Díky za odpověď Pavel

Diskusia a poradňa k SoFlow Lou 1.0
Príslušenstvo pre SoFlow Lou 1.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SoFlow Lou 1.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SoFlow Lou 1.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SoFlow Lou 1.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SoFlow Lou 1.0.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií