Solight 1D15

Zobraziť katalóg
Solight 1D15
4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo – pre GSM alarmy 1D11 a 1D12 - doplnkové dverové/okenné senzory
Kód:  SD281f3 Produktové číslo:  1D15 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Solight 1D15

V dnešnej dobe je čím ďalej dôležitejšie, mať svoj majetok zabezpečený proti krádeži. Či už sa jedná o sídlo firmy, rodinný dom či garáž, nie je rozumné riskovať a nechávať ich napospas zlodejom. Spoločnosť Solight sa už roky zaoberá výrobou rôznych druhov bezpečnostných pomôcok, ktoré majú prípadného zlodeja odradiť od krádeže. Jedným z najlepších riešení je tzv. GSM systém, ktorý pri narušení stráženého priestoru kontaktuje prostredníctvom SMS priamo majiteľa. Takýto systém od spoločnosti Solight disponuje veľkým množstvom príslušenstva, ktorým si môžete ochranu vašej nehnuteľnosti poistiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre obchody, firmy, kancelárie
  • Funkcia "Learning code" pre spárovanie s hlavnou jednotkou
  • Kvalitné spracovanie
  • Elegantný dizajn

Doplnkové príslušenstvo aj nezávislý pomocník

V tomto balení nájdete dve veľmi kvalitné doplnkové magnetické senzory. Tie sa namontujú na dvere či okná stráženého objektu a v prípade oddelenia ich magnetov od seba (otvorenie dverí alebo okna) automaticky vyšlú signál hlavnej jednotke. Tieto snímače sa dajú, vďaka funkcii Learning code, veľmi jednoducho spárovať s GSM alarmami 1D11 a 1D12 od spoločnosti Solight.

Parametre a špecifikácia:

Stupeň krytia:
IP20

Max. dosah signálu:
80 m na otvorenom priestranstve

Napájanie:
1× CR2 batérie (súčasťou balenia)

Výdrž batérií:
Cca. 18 mesiacov

Farba:
Biela

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Solight 1D15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight 1D15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte solight 1D15. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte solight 1D15. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solight 1D15.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií