Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Solight nočné svetlo so senzorom 0,5W, zelená

Zobraziť katalóg
Solight nočné svetlo so senzorom 0,5W, zelená
4,3 7 hodnotení
LED svietidlo 0,5W, 4× LED dióda, 230V
Kód:  SD075a1 Produktové číslo:  WL902 Stránky výrobcu
Solight nočné svetlo so senzorom 0,5W, zelená Predaj skončil

Solight nočné svetlo so senzorom 0,5W, zelená

Snažíte sa dostať po divokom večierku domov, ale cez tmu nevidíte, kam šliapete? Potrebujete v noci na záchod, keď vtom kopnete malíčkom na nohe do predmetu, ktorý ste nevideli? Máte doma dieťa, ktoré nemôže zaspať, pretože sa bojí tmy?

Aby už k týmto problémom nedochádzalo, prichádza spoločnosť Solight s týmto nočným svetlom, ktoré má v sebe zabudovaný svetelný senzor. Vďaka nemu nebudete musieť v tme pracne nahmatávať vypínač, aby ste si rozsvietili. Senzor totiž reaguje na množstvo okolitého svetla. Akonáhle svetlo v okolí klesne pod hodnotu 10 lux, automaticky sa rozsvieti a vnesie do vašej izby príjemnú atmosféru. Nemusíte sa báť ani príliš vysokej spotreby elektriny, svetlo totiž disponuje 0,5 W príkonom. Inštalácia svetla je navyše naozaj jednoduchá, s plochou euro zástrčkou svetlo jednoducho zapojíte do zásuvky a svietite. 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Solight nočné svetlo so senzorom 0,5W, zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight noční světlo se senzorem 0,5W, zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Solight Nachtlicht mit Sensor 0.5W, grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Solight Nachtlicht mit Sensor 0.5W, grün.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií