Solight venkovní reflektor se senzorem 20W, šedý

Zobraziť katalóg
Solight venkovní reflektor se senzorem 20W, šedý
5 2 hodnotení
LED svietidlo A +, IP44, 6000K, 1600L, pohybový senzor
Kód:  UD997b3 Produktové číslo:  WM-20WS-A Stránky výrobcu
Solight venkovní reflektor se senzorem 20W, šedý Predaj skončil

Solight venkovní reflektor se senzorem 20W, šedý

Úsporný vonkajšie Solight LED reflektor 20W patrí do energetickej skupiny A + . Reflektor používa vysoko kvalitné LED diódy COB s životnosťou 30.000 hodín. Tento reflektor emituje svetlo studené bielej farby 6000K o svetelnom toku 1600 lm. Časté zapínanie a vypínanie nemá vplyv na jeho životnosť. Svetelný kužeľ má záber 120 ° pre osvietenie akékoľvek plochy. Detekčný senzor pohybu má dosah 9m s uhlom záberu 180 °. Výrobok má krytie IP65 pre vonkajšie použitie. Určite oceníte pevnosť materiálu, ktorý je z tlakovo liateho hliníka. Reflektor môžete používať pri teplotách od -40 ° C až do +50 ° C.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Materiál a štýl

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Solight venkovní reflektor se senzorem 20W, šedý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight venkovní reflektor se senzorem 20W, šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Solight Außenstrahler mit Sensor 20W, grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Solight Außenstrahler mit Sensor 20W, grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solight venkovní reflektor se senzorem 20W, šedý.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií