AP+ nový vizuál Aplikace

Somfy TaHoma® switch + Somfy ON-OFF Plug io

Zobraziť katalóg
Somfy TaHoma® switch + Somfy ON-OFF Plug io
Centrálna jednotka oblasť využitia: osvetlenie, vykurovanie, elektroinštaláciu, zabezpečenie, ovládanie okien, dverí, brán, ovládanie domácnosti, ovládanie okien, ovládanie dverí a ovládanie vrát, komunikácia cez Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, kompatibilná s Android a iOS
Kód:  SOMAa1S3 Stránky výrobcu
Somfy TaHoma® switch + Somfy ON-OFF Plug io Predaj skončil

Somfy TaHoma® switch + Somfy ON-OFF Plug io

Ovládajte svoj domov jedným dotykom s inteligentným switchom Somfy Tahoma.  Funguje so všetkými typmi výrobkov Somfy vrátane osvetlenia, zásuviek, roliet, žalúzií, brán, kúrenia, kamier a alarmov. Tahoma switch je vybavený dvoma tlačidlami na spúšťanie individuálne nastaviteľných scenárov. Vytvorte napríklad scenáre na príchod a odchod z domu s vytiahnutím a stiahnutím žalúzií a rozsvietením a zhasnutím svetiel. Komunikácia sa Somfy Tahoma switch funguje cez WiFi, nie sú potrebné dátové káble. 

Kľúčové vlastnosti starter kitu Somfy Tahoma switch + Somfy ON-OFF Plug io

  • Inteligentný switch Somfy Tahoma na ovládanie inteligentných domácnosti
  • Funguje s takmer 300 druhmi výrobkov Somfy
  • Tlačidlá na spúšťanie prednastavených scenárov
  • Komunikácia cez WiFi bez káblov
  • Diaľkové ovládanie smartfónom aplikácií Tahoma
  • Ovládanie hlasovými asistentmi od Amazonu, Google aj Apple 
  • Zásuvka ON-OFF Plug io súčasťou balenia  

Využite sa Somfy Tahoma switchom ovládanie na diaľku a hlasových asistentov

Okrem priameho ovládania Somfy Tahoma switche tlačidlami možno riadiť vašu inteligentnú domácnosť tiež na diaľku aplikáciou Tahoma zo smartfónu. Požívateľsky prívetivá aplikácia s českým rozhraním obsahuje veľa tipov a trikov na jednoduché nastavenie. Systém Tahoma switch možno ovládať aj hlasovými príkazmi, je kompatibilný s hlasovým asistentmi od Amazonu, Google i Apple. Proste povedzte pripravenú slovnú kombináciu a spustí sa prednastavený scenár. 

Zásuvka ON-OFF Plug io je súčasťou setu Somfy Tahoma

Zásuvka ON-OFF Plug io so vstavaným prijímačom na diaľkové ovládanie svetiel a elektrických spotrebičov umožní zistiť a zmeniť aktuálny stav zapnutia / vypnutia spotrebiča.  

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Vykurovanie a chladenie, Elektroinštalácia, Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán, Ovládanie domácnosti Hotovo!
Určenie
centrálna jednotka Hotovo!
Počet zásuviek
1 ks Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Osvetlenie, Vykurovanie a chladenie, Elektroinštalácia, Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Počet zásuviek
1 ks Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Somfy TaHoma® switch + Somfy ON-OFF Plug io Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Somfy TaHoma® switch + Somfy ON-OFF Plug io. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Somfy TaHoma® switch + Somfy ON-OFF Plug io.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií