Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Somfy TaHoma® switch + Somfy Termostatická hlavica io

Zobraziť katalóg
Somfy TaHoma® switch + Somfy Termostatická hlavica io
Centrálna jednotka oblasť využitia: ovládanie domácnosti, pripojenie: WiFi 2,4 GHz a ZigBee 2.4 GHz, komunikácia cez Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, kompatibilná s Android a iOS
Kód:  SOMAa1S5 Stránky výrobcu
Somfy TaHoma® switch + Somfy Termostatická hlavica io Predaj skončil

Somfy TaHoma® switch + Somfy Termostatická hlavica io

TaHoma switch predstavuje inteligentnú riadiacu jednotku od spoločnosti Somfy, prostredníctvom ktorej môžete ovládať takmer 300 druhov zariadení vo vašej domácnosti. Vďaka integrovanému smart ovládaniu môžete riadiť svoju domácnosť iba jedným stlačením tlačidla. Centrálna jednotka Somfy TaHoma umožňuje vytvorenie scenárov, podľa ktorých možno načasovať zapnutie či vypnutie jednotlivých zariadení podľa vašich potrieb. Okrem toho ju možno ovládať hlasovými príkazmi a prostredníctvom mobilnej aplikácie. Riadiaca jednotka Somfy TaHoma Switch je kompatibilná s najznámejšími platformami pre smart domácnosť, ako sú Google Assistant, Amazon Alexa a Apple Homekit. Disponuje cloudovou kompatibilitou a má integrované protokoly, vďaka ktorým dokáže ovládať io-homecontrol zariadenia a produkty Zigbee. Súčasťou balenia je aj Somfy Termostatická hlavica io, vďaka ktorej budete mať možnosť riadiť vykurovanie jednotlivými radiátormi.

Kľúčové vlastnosti centrálnej jednotky Somfy TaHoma switch

  • Somfy TaHoma switch je inteligentná riadiaca jednotka schopná ovládať takmer 300 druhov zariadení vo vašej domácnosti
  • Integrované smart ovládanie umožňuje riadiť domácnosť iba jedným stlačením tlačidla
  • Centrálna jednotka Somfy TaHoma umožňuje vytvorenie scenárov slúžiacich na načasovanie zapnutia a vypnutia zariadenia podľa potrieb
  • Ovládateľná je aj pomocou hlasových príkazov a prostredníctvom mobilnej aplikácie
  • Somfy TaHoma switch je kompatibilná s platformami pre smart domácnosť, ako sú Google Assistant, Amazon Alexa a Apple Homekit
  • Disponuje cloudovou kompatibilitou
  • Riadiaca jednotka Somfy TaHoma má integrované protokoly slúžiace na ovládanie io-homecontrol zariadení a produktov Zigbee
  • Jednotlivé zariadenia riadi prostredníctvom WiFi spojenia
  • Disponuje integrovanými teplotnými, slnečnými a ďalšími senzormi

Somfy TaHoma switch dokáže pohodlne riadiť celú vašu domácnosť

Centrálna jednotka Somfy TaHoma switch dokáže riadiť jednotlivé zariadenia vašej domácnosti od roliet, žalúzií, osvetlenia, kamier, kúrenia, reproduktorov a ďalších. S jednotlivými zariadeniami komunikuje prostredníctvom WiFI, a nie je preto nutné po domácnosti rozvádzať dátové káble. Ovládať domácnosť dokáže Somfy TaHoma Switch tiež prostredníctvom integrovaných teplotných, slnečných a ďalších senzorov a nechýba jej ani funkcia časového programovania.

Termostatická hlavica io vám uľahčí vykurovanie

Vďaka termostatickej hlavici io od Somfy budete mať možnosť ovládat radiátory individuálne v každej miestnosti. Teplotu môžete upravovať priamo na hlavici io, alebo pomocou systému TaHoma. Termostatická hlavica myslí na spotrebu energie vášho domu, a tak predpovedá, kedy má začať vykurovať. Dokáže tiež detekovať, ak máte práve otvorené okná a automaticky vypne kúrenie. Hlavica io vás v noci nebude rušiť, je veľmi tichá, teda neohrozí váš pokojný spánok.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Protokol
ZigBee Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Protokol
ZigBee Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Somfy TaHoma® switch + Somfy Termostatická hlavica io Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Somfy TaHoma® switch + Somfy Termostatická hlavice io. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Somfy TaHoma® Switch + Somfy Thermostatkopf io. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Somfy TaHoma® Switch + Somfy Thermostatkopf io.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií