Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Sonos One biely

Zobraziť katalóg
Sonos One biely
4,8 16 hodnotení
Reproduktor - aktívny, určenie k mobilu, s hlasovým asistentom, s mikrofónom, farba biela, LAN, WiFi, Multiroom, AirPlay, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android
Kód:  SON001d Produktové číslo:  ONEG2EU1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sonos One biely


Reproduktor Sonos One biely

Inteligentný reproduktor Sonos One

Vkročte do budúcnosti audio techniky a kúpte si reproduktor, ktorý môžete ovládať vlastným hlasom. Sonos One spolupracuje s hlasovou službou Amazon Alexa, perfektný pre hands-free ovládanie hudby a rad ďalších funkcií. Tento kompaktný reproduktor vás okrem mimoriadne pohodlného hlasového ovládania nadchne tiež špičkovým, silným zvukom. Ten je zaistený dvojicou digitálnych zosilňovačov a vstavanými ovládačmi na mieru. S aplikáciou Amazon Alexa váš Sonos One prepojíte prostredníctvom WiFi a môžete rovno začať s prehrávaním obľúbenej hudby, sledovaním správ a dopravy alebo napríklad ovládaním svojich inteligetných zariadení. Alexa navyše reaguje na akýkoľvek hlas, hudbu tak môžu púšťať všetci členovia domácnosti i prípadné návštevy.


Revolučné ovládanie

Prostredníctvom integrovanej aplikácie Amazon Alexa môžete cez váš Sonos One púšťať, ovládať a spravovať hudbu svojím hlasom. Sonos One si skvele rozumie so streamovacími službami, akými sú Amazon Music, Spotify, Pandora alebo Apple Music, hodí sa aj na počúvanie rádia či rôznych podcastov. Sonos One môžete ovládať troma rôznymi spôsobmi, a to hlasom, cez aplikáciu alebo dotykom reproduktora. Hlasové ovládanie sa výborne hodí napríklad vtedy, keď si chcete pustiť hudbu pri varení a máte plné ruky alebo sa práve sprchujete, prípadne ukladáte deti k spánku a chcete im pustiť uspávanku na dobrú noc. Aplikácii Alexa môžete prikázať, aby spustila požadovanú skladbu, zosilnila či zoslabila zvuk a veľa ďalšieho.

Reproduktor Sonos One

Všetko na jednom mieste

Kombinované ovládanie pomocou hlasu a aplikácie Sonos prináša rad výhod. Ak si chcete vypočuť skladbu z platforiem Spotify, Amazon Music (Prime alebo Unlimited), TuneIn radio, Pandora či iHeartRadio, stačí slovne požiadať Alexa a Sonos One vám pieseň spustí. Cez aplikáciu potom môžete púšťať hudbu z Apple Music, Deezer a ďalších streamingových služieb a hlasové príkazy využiť na vynechanie, zastavenie alebo opakované prehranie skladby, prípadne nastavenie hlasitosti a podobne. Sonos aj Amazon Alexa navyše neustále pridávajú nové funkcie. Vďaka tomu sa vaše hlasové voľby budú časom stále zlepšovať. Hudbu môžete jednoducho púšťať aj vo viacerých miestnostiach naraz. Sonos One totiž bezdrôtovo spája aj reproduktory Sonos umiestnené v ďalších izbách.


Reproduktor Sonos One
Reproduktor Sonos One biely
Reproduktor Sonos One biely

Štýlový doplnok do inteligentnej domácnosti

Minimalistický biely dizajn reproduktora s hladkým matným povrchom a odolnou kovovou maskou zapadne prakticky do akéhokoľvek interiéru. Konštrukcia reproduktora Sonos One sa drží vzoru úspešného PLAY: 1. Oba reproduktory aj napriek menším rozmerom ponúkajú slušný výkon vďaka dvojici zosilňovačov triedy D a vstavaným ovládačom na mieru. Na skutočne perfektný zvuk Sonos pridal tiež ladenie Trueplay. To inteligentne prispôsobí nastavenia vášho reproduktora One podľa toho, do ktorej miestnosti ste ho umiestnili. Sonos One môžete bez problému pripevniť aj na stenu, strop alebo stojan na reproduktor. Zaberie len minimum miesta, hodí sa teda na police na knihy, pulty a celkovo do malých priestorov. Moderný dizajn reproduktora podčiarkujú dotykové ovládacie prvky na pohodlnú obsluhu. Poklepaním zvýšite hlasitosť, prejdením vynecháte skladbu a rovnako ľahko aj vypnete mikrofón kvôli súkromiu.


Reproduktor Sonos One biely
Reproduktor Sonos One biely
Reproduktor Sonos One biely

Konštrukcia odolá vlhkosti

Zmeňte vašu kúpeľňu na súkromnú koncertnú sálu a dodajte obľúbenému spievaniu v sprche nový rozmer. Reproduktor Sonos One je odolný voči vlhkosti, vďaka čomu je vhodný napríklad aj na vonkajšie terasy alebo práve do kúpeľní. Niet nad dlhý kúpeľ sprevádzaný relaxačnou hudbou a Sonos je na túto situáciu ideálnym riešením. Potrebujete k tomu iba zásuvku a WiFi pripojenie.


Reproduktor Sonos One
Reproduktor Sonos One
Reproduktor Sonos One biely

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Spoľahlivo zachytí každé vaše slovo

Aby reproduktoru Sonos One neunikol žiadny váš príkaz, má vo výbave nastaviteľnú súpravu 6 mikrofónov. Vďaka nim môžete počuť z akéhokoľvek kúta miestnosti a to aj napriek hlasnej hudbe, ktorá je práve zapnutá. Sonos One využíva inteligentné zachytenie hlasu a elimináciu okolitého hluku, takže vás bude počuť naozaj za každých okolností. Alexa vás navyše pomocou audio zvončeka uistí, že vás Sonos One skutočne počul. Budete tak hneď vedieť, že reproduktor pracuje na odpovedi. Sú však situácie, kedy si neželáte, aby vás niekto počúval a vyžadujete naopak úplné súkromie. V takomto prípade stačí jednoducho vypnúť mikrofón. Podľa osvetleného LED indikátora spoznáte, či je mikrofón reproduktora aktívny alebo vypnutý.


Reproduktor Sonos One biely

Ešte širší rozsah pri použití vo dvojici

Kúpte si hneď dva reproduktory Sonos One, jeden nalaďte na pravý kanál a druhý na kanál ľavý. Tým získate stereo zvuk v oveľa väčšom a hlbšom rozsahu, ktorý vás dokonale vtiahne do atmosféry. Na svoje si prídu aj milovníci intenzívnych basov. K stereo dvojici Sonos One možno totiž bezdrôtovo pripojiť subwoofer. Ten sa postará o výrazné, hlboké basy, ktoré vám smelo preniknú až do špiku kostí. Reproduktory môžete spárovať aj s televíznym Playbar alebo Playbase a premeniť vašu obývaciu izbu na domáce kino. Reproduktory One možno bezdrôtovo pripojiť k domácemu zvukovému systému Sonos a prehrávať rôzne piesne v rôznych miestnostiach. Alebo napríklad celý dom rozoznieť rovnakou piesňou.


Technické údaje

2× digitálny zosilňovač (class-D)
1× tweeter
1× mid-woofer
1× ethernetový port 10/100 Mbps
Štvrťpalcový (6,35 mm)/20-vláknový stojan
Súprava 6 mikrofónov s veľkým dosahom
100 – 240 V AC, 50 – 60 Hz, univerzálny vstup

Reproduktor Sonos One biely

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Multiroom, AirPlay Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Multiroom, AirPlay Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S hlasovým asistentom, S mikrofónom Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium Hotovo!
Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
16,1 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Výška
12 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
1,85 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze reproduktor zapnout/vypnout na jedno kliknutí tak, aby hned přehrávalo předvolené rádio? Chceme Sonosem nahradit obyčejné rádio a nechce se nám sonos spouštět přes mobil (to je na běžný provoz. určitě pak využijeme dalších funkcionalit. U těch ale spouštění na vícero kliknutí v mobilu nebude vadit) Díky moc

kedy budete dostupnu Gen2 verziu produktu ?

Dobrý den, jedná se o generaci 2 nebo stále původní generaci? Z popisu to není zřejmé a žádnou jinou variantu jsem u vás nenašel.

Dobrý den, lze na zařízení přehrávat stream z webu Českého Rozhlasu přes Android ?

Dobrý deň, mám dve otázky: 1.) aký je rozdiel medzi: https://www.alza.sk/sonos-one-sl-biely-d5667477.htm a https://www.alza.sk/sonos-one-biely-d5443627.htm 2.) je k týmto reproduktorom v balení kábel, aký dlhý? vopred vďaka za odpoveď

Je na tomto reproduktori svetlo? Ak ano, je mozne ho uplne vypnut? (Pytam sa kvoli pouzitiu picas zaspavania.)

Dobrý den, jedná se v tomto případě o Sonos One generace 2 nebo 1? Tento údaj zde chybí.Děkuji.

dobrý den, je možno tento reproduktor používat jako náhradu reproduktorů u MAC, například na přehrávání filmů a hudby, jde mi o to, abych nemusel při každém zapnutí MACu složitě připojovat. Děkuji za odpověď

Dobrý den, je možné propojit tři tyto reproduktory tak, aby přehrávali spotify simultánně v jedné velké místnosti?

Dobrý den, dá se samotný reproduktor propojit s tv a nebo musím kvůli tomu mít i bean, abych to mohl použít s tv?

12
Diskusia a poradňa k Sonos One biely
Príslušenstvo pre Sonos One biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sonos One bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sonos One - fehér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií