Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sonus Faber Principia 1

Zobraziť katalóg
Sonus Faber Principia 1
Reproduktory – 2-pásmová policová reprosústava, frekvenčný rozsah 50Hz-25kHz, doporučený zosilňovač 30-150W, citlivosť 87dB, impedancia 4ohm
Kód:  SNF001a Produktové číslo:  Principia 1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sonus Faber Principia 1

Každý milovník hudby má neodňateľné právo na dokonalý zvuk. Z toho princípu vychádza taliansky výrobca Sonus Faber pre svoj rad reproduktorov Principia. Model s označením Principia 1 sa môže pochváliť dvojpásmovou sústavou reproduktorov s kvalitnými textilnými a polypropylovými membránami. Rovnako tak ako na zvukových vlastnostiach si výrobca dal záležať na luxusnom dizajne s jedinečným a nezameniteľným štýlom. Aj tak sa jedná o cenovo dostupný produkt, ktorý ocení široká škála poslucháčov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné k zosilňovačom s výkonom až 150 Wattov
  • Dvojpásmová bassreflex konštrukcia
  • 1 výškový a 1 stredobasový reproduktor
  • Citlivosť 87 dB
  • Luxusný moderný taliansky dizajn za prijateľnú cenu

Principia Collection

Kolekcia Principia stelesňuje základnú myšlienku výrobcu Sonus Faber. Čisté a elegantné línie spoločne s dokonalým zvukom sú v princípe jedinou úspešnou cestou medzi špičky v odbore hi-end audia. Kolekcia Principa je zároveň skvelým riešením pre rôzne poslucháčske požiadavky, od tých základných pre obývacie izby až po najnáročnejšie pre zvukové a nahrávacie štúdiá. Kolekcia obsahuje celkom 5 pasívnych reproduktorov (2 stĺpové, 2 regálové a jeden centrálny).

Divadlo v Copenhagene

Reproduktory série Principia hrali jednu z hlavných rolí v špeciálnom predstavení v dánskom Copenhagene. Autormi predstavenia sú bratia Madsenoví, jedni z popredných dánskych umelcov, ktorí v tejto hre skúmajú vplyv hudby na ľudský mozog a hudobné prístupy hudobných skupín a samotných muzikantov (prvými účinkujúcimi bol známy spevák a gitarista Neil Young a dánska popová kapela Gasoline). Predstavenie prinieslo pozitívne ohlasy od verejnosti aj hudobných a divadelných kritikov.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sonus Faber Principia 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sonus Faber Principia 1.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií