Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Sony 70-200mm F2.8

Zobraziť katalóg
Sony 70-200mm F2.8
Objektív – pre digitálne zrkadlovky, Full Frame aj APS-C (ekv. 105–300mm), bajonet Sony A, priemer filtra 77mm
Kód:  OS030d3 Produktové číslo:  SAL70200G2.AE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony 70-200mm F2.8

Kompaktne vykonaný univerzálny teleobjektív SONY SAL-75200 je určený pre všetkých milovníkov fotografovania športu, akčných záberov a prekrásnej živej prírody. Pokrýva strednej ohniskovej vzdialenosti až po ohniskovej vzdialenosti vhodné pre telefotografie. Tento objektív vyniká clonou F2, 8 v celom rozsahu 2,8 násobného zoomu, Takže bude fotiť s nižšou hodnotou ISO a vyhnete sa šumu na fotografii. Vynikajúce výsledky poskytne aj za zhoršených svetelných podmienok. Fotografovanie s dlhými časmi, za šera az ruky podporí opticky stabilizátor SteadyShot. Výsledkom sú jasné snímky s vysokým farebným kontrastom a ostrosťou.

Vďaka tlačidlu aretácia zaostrenia, Obmedzenia ohniskovej vzdialenosti a spínačmi režime natáčania získajú stredne pokročilí a pokročilí fotografi dodatočnú kontrolu nad fotoaparátom. Ultrasonický motor ticho, rýchlo a plynulo ovláda autofokus alebo sa chopte krúžku a jemne doostrí. Štyroch členov zo skla ED a tri asférické členy odstraňujú rozmazanie aj skreslenie a zaistí bohaté detaily a farby. Aby vaše snímky neboli postihnuté odlesky či rovno zdvojením, má povrch objektívu antireflexnú nanokrystalovou úpravu. Minimálna zaostrovacia vzdialenosť potom dosahuje k hodnote 1,2 metrov a kruhová clona umožňuje využiť nádherný efekt rozostrenia.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
SONY s bajonetom A

Priemer filtra:
77 mm

Svetelnosť:
F2, 8

Ekvivalent ohniskovej vzdialenosti:
35 mm pri použití s fotoaparátom so snímačom APS-C: 105 - 300

Uhol pohľadu:
Po pripojení k fotoaparátu s formátom APS-C: 34 ° - 12,3 °

Čepele clony:
9

Kruhová clona:
ÁNO

Min Clona:
32

Min zaostrovacia vzdialenosť:
1,2 m

Max. zväčšenie:
0,21

Rozmery:
87 x 196,5 mm (max. priemer x dĺžka)

Hmotnosť:
1340 g

Parametre a špecifikácia

Bajonet
Sony A Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť
70 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
200 mm Hotovo!
Svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/22 Hotovo!
Svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/22 Hotovo!

Bajonet

Bajonet
Sony A Hotovo!

Vlastnosti

Min. ohnisková vzdialenosť
70 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
200 mm Hotovo!
Svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/22 Hotovo!
Svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/22 Hotovo!
Maximálna clona
2,8 Hotovo!
Priemer filtra
77 mm Hotovo!
Min. zaostrovacia vzdialenosť
120 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Optická stabilizácia Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Ako sa vyznať v skratkách objektívov


» Všetky objektívy Sony A

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony 70-200mm F2.8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony 70–200mm F2.8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony 70-200 mm F2.8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony 70-200 mm F2.8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony 70-200 mm F2.8.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií