Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony ActionCam FDR-X3000RFDI + grip na prst AKAFGP1

Zobraziť katalóg
Sony ActionCam FDR-X3000RFDI + grip na prst AKAFGP1
4,8 8 hodnotení
Outdoorová kamera – 4K/30p, CMOS Exmor R 8.2Mpx, obrazový procesor Bionz X, optická stabilizácia SteadyShot, GPS, vstavaný mikrofón, vodotesnosť s puzdrom (do 60m) a odolnosť proti striekajúcej vode, WiFi, Bluetooth, NFC, micro USB, micro HDMI, microSD/SDHC/SDXC, diaľkové ovládanie
Kód:  OT170x3a1 Produktové číslo:  FDRX3000RFDI.EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony ActionCam FDR-X3000RFDI + grip na prst AKAFGP1 Predaj skončil

Sony ActionCam FDR-X3000RFDI + grip na prst AKAFGP1

DIGITÁLNA KAMERA SONY ACTIONCAM FDR-X3000RFDI + GRIP NA PRST

Dokonalé zábery, nech sa nachádzate kdekoľvek

Špičkový objektív so 4K zábermi

Vďaka pokročilému snímaču CMOS Exmor R a videoprocesoru BIONZ X získate úplne špičkové zábery. Full HD je minulosťou, natáčajte v 4K Ultra HD, alebo tvorte spomalené zábery tzv. bullet time vďaka možnosti zaznamenať až 240 snímok za sekundu. K spektakulárnym záberom vám určite dopomôže aj ostrý a širokouhlý objektív, ktorý je schopný obsiahnuť až 170° zorného poľa.

Vždy skvele zaostrené videá

O pokojný obraz sa stará pokročilá optická stabilizácia obrazu SteadyShot, ktorá kompenzuje rôzne typy rozmazania. Stabilizácia proti otrasom vám príde vhod napríklad aj pri zázname živého koncertného vystúpenia. Nemenej dôležitá súčasť záznamu je aj zvuková zložka. V tomto prípade bude zaznamenaný stereofónny zvuk, pomocou dvojice špičkových mikrofónov na čelnej strane dosiahnete perfektný výsledok.

Sony ActionCam je pripravená na všetko

Malé, ale odolné telo je pripravené na všetky nástrahy a rozmary počasia, ktoré môžu filmárov stretnúť. Kamera je odolná proti postriekaniu vodou. Vďaka priloženému vodotesnému puzdru môžete filmovať nielen pod vodou, ale aj v snehu, či vo vysoko prašných miestach. Svoje akčné dobrodružstvo môžete vybaviť aj GPS údajmi a dokonca ho streamovať naživo na internet.

Veľmi jednoduché ovládanie

S diaľkovým ovládačom Live-View môžete kameru ovládať aj z diaľky. Ovládač má vodotesné vyhotovenie a pohodlné tlačidlá, takže vám žiadna akcia neunikne. Ovládač môžete pripevniť na ruku, na prst, alebo na riadidlá.

Zachyťte nové perspektívy s gripom

Súčasťou tohto kitu je jedinečný grip na prst. Pevne doň upevníte kameru a budete môcť pohodlne snímať jednou rukou z ľubovoľného uhla. Vďaka dodanému krytu na objektív môžete videokameru bezpečne prenášať v taške a vždy byť pripravení zachytiť úžasné okamihy.

Veľa vymožeností

K akčnej kamere Sony ActionCam FDR-X3000RFDI si môžete zaobstarať veľké množstvo príslušenstva. Ide napríklad o diaľkový ovládač na zápästie, či riadidlá na bicykel, vodoodolné puzdro, alebo špeciálny objektív.

Zábery, ktoré vyrážajú dych

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Snímač CMOS Exmor R so zvýšenou citlivosťou

Snímač umožňuje snímanie dych vyrážajúcich záberov v tmavom prostredí.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Obrazový procesor BIONZ X

Možnosť nahrávania videí v rozlíšení 4K UHD s rýchlosťou 100 Mb/s

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Objektív ZEISS Tessar

So skvelým objektívom ZEISS Tessar budete natáčať dokonalé zábery bez skreslenia.

Sledujte trasu, ktorú s vami ActionCam absolvovala

Akčná kamera od Sony disponuje snímačom GPS, vďaka ktorému môžete jednoducho zistiť, kde ste nasnímali dané fotografie, či videá. Okrem toho možete do videí pridať aktuálnu polohu a tachometer. ActionCam Sony zvládne aj časozberné zábery.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie snímača
8,2 Mpx Hotovo!
Optický zoom
1 × Hotovo!
Typ
Outdoor Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Optická stabilizácia obrazu, Akumulátorové napájanie, GPS Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony NP-BX1 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2,58 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
46 g Hotovo!
Šírka
2,94 cm Hotovo!
Výška
4,7 cm Hotovo!
Hĺbka
8,3 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Vodotesné puzdro, Diaľkový ovládač Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je súčasťou balenia aj ovládač Live-View?

Chci se zeptat, zda je dálkové ovládání vodotěsné, čili zda se lze s ním potápět

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na výdrž baterie pri FullHD 60FPS, je mi jasný že na 4K to vydrží max hodinu jako každá akční kamera, Ale nemohu dohledat výdrž baterie u této kamerky. Předem Děkuji.

Dobrý den. Je súčasťou balenia aj Live-View je dálkový ovladač?

DObry den prajem, da sa u vas kupit aj prislusenstvo k tej sony kamere? POtreboval by som: 1. Kryt na snímanie pod vodou Odkaz do neznáma 2. Bočný držiak na prilbu pre kamkordér Action Cam Odkaz do neznáma Dakujem za skoru odpoved, jany

Dobrý deň. Je možná prevádzka kamery na powerbanku od sony ak ju zapojím pred vybitím batérie? Potrebujem mať dlhý čas v prevádzke. Ďakujem

Dobrý den, vím že už tu ten dotaz byl položen, ale rád bych znal současný přesný obsah balení. Prosím o odpověď prodejce. Děkuji

V popise je odkaz na manuál od kamery FDR-X1000V/HDR-AS200V (chybně pojmenovaný) Odkaz na manuál ke kameře FDR-X3000/HDR- AS300/HDR-AS50 je: Odkaz do neznáma

Dobrý den, zvažuji koupě kamery a váhám mezi Sony ActionCam FDR-X3000RFDI , GoPro Hero 5 a GoPro Hero 6. Poraďte, prosím, která z nich je nejlepší? Potřebovala bych, abych je mohla používat i při zájezdech ve městě - památky. Děkuji.

Zdravím, umí kamera i samostatné fotografiea v jakém rozlišení.

12
Diskusia a poradňa k Sony ActionCam FDR-X3000RFDI + grip na prst AKAFGP1
Príslušenstvo pre Sony ActionCam FDR-X3000RFDI + grip na prst AKAFGP1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ActionCam FDR-X3000RFDI + grip na prst AKAFGP1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií