PET PET

Sony BDV-N9200WW

Zobraziť katalóg
Sony BDV-N9200WW
4,0 1 hodnotení
Domáce kino reproduktory 5.1, 1200W, 3D Blu-ray/DVD/CD, FM tuner, upscaling 4K, 2x HDMI vstup, 1x HDMI výstup, USB, WiFi, Bluetooth, NFC, webový prehliadač, Miracast, biela
Kód:  GS551h2 Produktové číslo:  BDVN9200WW.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony BDV-N9200WW

Dodajte vašej televízii ten najlepší obraz a zvuk, aký si len možno priať, ak tomu dostanete aj komfortné možnosti využívania tohto potenciálu. Prehrá takmer akýkoľvek nosič, ale predovšetkým zvládne 3D Blu-ray disky sprevádzané precíznym zvukom Dolby True HD, DTS HD, DSD, LPCM a mnoho iných vycibrených formátov. Vyspelá elektronika navyše dokáže zvyšovať rozlíšenie na úroveň 4K , A tak sa hodí po boku moderných LED televízorov, kde uvidíte živý obraz s ostrosťou v detailoch.

Dokáže tiež streamovať hudbu z vašej domácej siete alebo prehrávať obsah pripojeného USB disku. Tabletu alebo telefón možno spojiť s domácim kinom cez NFC jediným dotykom. Uvidíte presne to, čo je na obrazovke vášho mobilného zariadenia - kino zrkadlí obrazovku na televízor . Nie je tak nič jednoduchšie ako ukázať nafotené fotografie, natočené videá alebo ukázať internetové video, ktoré si vás získalo.

Multikanálové reproduktory vyplnIA miestnosť zvukom vo vysokom rozlíšení , Čím získate pocit, že ste účastníkom deja v prvej línii. Pripravte sa na ohromujúce explózie aj precízne podané výšky. Pokročilá DSP technológia prinesie hlasy, nástroje a efekty v doteraz nevídaných detailoch. Odhaľuje jemné nuansy, ktoré by ste zvyčajne počuli len v nahrávacom štúdiu alebo na živom vystúpení. Unikátna magnetická technológia meničov Fluid verne reprodukuje všetko - Od šepkavého dialógu k treskúcimi explóziám. Ak patríte k najnáročnejším poslucháčom, potom sa vám ponúka doplnenie na reproduktory 9.1, čím získate "Front-high" efekt, teda zvuk prichádzajúci aj zhora nadol.

Aby ste si naplno užili možnosti audio zostavy je na výber z obrovskej škály umelcov a hudobných žánrov. Sony ponúka vlastný online "bránu" , Kde môžu milovníci hudby prezerať a sťahovať rozširujúci sa výber nahrávok s vysokým rozlíšením . Exkluzivitou je autentický zvuk jednej z najznámejších britskej zábavné arény. Použitím pokročilé techniky analýzy, inžinieri Sony starostlivo zmerali výrazný zvukový odtlačok O2 arény v Londýne . Tata jedinečná zvuková charakteriska vás prenesená najlepšie miesta priamo pri pódiu.

Parametre a špecifikácie:

Zvuk:
Hudobný výkon: 1200 W RMS
Bezdrôtové zadné reproduktory
Systém reproduktorov: 3pásmové
Digitálny zosilňovač: S-Master 24-bitový
DCAC (Digital Cinema Auto Calibration)

Podporované médiá:
BD-ROM (SL/DL)
BD-R/RE (BDAV/BDMV) (SL/DL)
Mixed Disc (BDAV/BDMV) BDMV
Hybrid Disc (BD/DVD)
DVD-Video
DVD-RW/-R (Video)
DVD-R (DL)
DVD + RW/+ R (+ VR)
DVD + R (DL) (+ VR)
CD (CD-DA), CD-R/RW (CD-DA/Data)
SA-CD (SA-CD/CD)
CD-R/CD-RW
USB médiá

Funkcie a vlastnosti:
Bluetooth
NFC
BRAVIA Sync HDMI-CEC
Zvýšenie rozlíšenia na úroveň 4K
Spätný audio kanál
Xross Media Bar (XMB)
Miracast
BD-Live
BonusView
Sony Entertainment Network
Gracenote Metadáta
Detský zámok
Rodičovská kontrola
Podpora USB klávesnice
Tuner (FM/AM) 20 (FM)
HDMI 1/HDMI 2
3D Playback
BD/DVD

Rozhranie:
Analógový vstup audia: Kolíkový konektor
Automatická kalibrácia vstupu mikrofónu
Ethernetové pripojenie
Optický vstup audia
Vstup USB
2x Vstup HDMI
Výstup HDMI

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy
5.1 Hotovo!
Aktívne/pasívne
Aktívne (samostatné) Hotovo!
Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rádio, Bezdrátový prenos hudby Hotovo!
Celkový výkon zostavy
1 200 W Hotovo!

Typ sústavy

Typ sústavy
5.1 Hotovo!
Aktívne/pasívne
Aktívne (samostatné) Hotovo!
Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rádio, Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
1 200 W Hotovo!
Počet pásem
3-pásmové Hotovo!

Pripojenie

Technológia
WiFi, Bluetooth, NFC Hotovo!
Vstupy
USB, HDMI Hotovo!
Výstupy
HDMI Hotovo!

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory
Káblové Hotovo!
Subwoofer
Káblové Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Audio formáty
ALAC, Dolby Digital, Dolby True HD, DSD, DTS, LPCM Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Mam tuto sestavu ale uz mi nefunguje blu ray prehravac, da se objednat u vas stejny nebo nejaky jiny ktery by sedel primo k teto sestave? Dekuji

Jedná se o model s LED podsvětlením reproduktorů?

Dobrý den, odkaz na stránky výrobce je hezký. Ale tam žádná varianta WW není. Jedná se tedy o variantu WL (BDV-N9200WL) s podsvětlením reproduktorů ? Pokud ne, Jste schpni tuto variantu sehnat ?. Rumíšek

Na oficiálních stránkách uvádějí optický vstup audia. Odkaz do neznáma

Prosím, přidejte do parametrů WiFi, Bluetooth a NFC.

Reproduktory jsou bezdrátove nebo kabel ?Každý prodejci píše něco jineho))

Za tu cenu je to hrozne onicom zvuk kde mozem zohnat pridavne reproduktory?lebo zevraj sa da rozsiryt

Diskusia a poradňa k Sony BDV-N9200WW
Príslušenstvo pre Sony BDV-N9200WW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony BDV-N9200WW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony BDV-N9200WW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony BDV-N9200WW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony BDV-N9200WW.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií