PET AD homeoffice

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Black

Zobraziť katalóg
Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Black
Náhlavná súprava bezdrôtová, vodeodolná, stereofónne, frekvenčný rozsah slúchadlá 35-18000 Hz, NFC one touch
Kód:  XXSOM3155a1 Stránky výrobcu
Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Black Predaj skončil

Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Black

Bezdrôtové slúchadlá, ktorá ponúka celý rad využitie. Ideálne ako hadsfree pre vyťažených zákazníkov, športové pomôcka alebo praktický módny doplnok na prechádzku. Sony SBH70 váži len 25,7 gramu. Doslova ako pierko, ktoré na svojom tele takmer neucítite. V spojení so špeciálne vytvarovanými kôstkami ich môžete nosiť napríklad celý deň. Rozlúčiť sa môžete s akýmikoľvek otlačenín alebo boľavým uchami. Navyše vďaka vysoko praktickému krčnému pásu sa nemusíte báť, že by váha kábla vyťahovala slúchadlá z uší. To je skvelá správa predovšetkým pre športovcov. Kôstky držia v uchu aj pri pohybe.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá, párovanie prostredníctvom Bluetooth a NFC
  • Skvelá hudobnej reprodukcie
  • Pohodlné aj pri dlhom nosení
  • Zabudovaný mikrofón nechá vyniknúť váš hlas
  • Tlačidla na tele slúchadiel
  • Elegantný dizajn
  • Vodeodolná

Dokonalá po všetkých smeroch

Ďalšie potešujúce správou je, že sú Sony SBH70 vodeodolná. Báť sa nemusíte ani silného lejaku, poprípade upustení do vody. Svoju porciu muziky si tak môžete vychutnať za akéhokoľvek počasia. Nechýba ani zabudovaný mikrofón, ktorý nechá vyniknúť váš hlas. Utlmia totiž väčšinu nežiadúcich zvukov, ako je ozvena, vietor alebo okolitý hluk. Poteší aj prakticky umiestnené tlačítka na krčnom pásu, prostredníctvom ktorých ľahko prijmete hovor alebo vypnete / zapnete slúchadlá. Nemusíte tak zbytočne siahať do vrecka pre smartphone. V neposlednom rade oceníte aj možnosť ovládať vaše mobilné zariadenie priamo skrze mikrofón. Konkrétne pomocou hlasových príkazov.

Doplňujúce informácie:
Určené iba pre zariadenia Android

Batérie:
Zabudovaná, 125 mAh
Standby až 650 hodín
Až 8.5 hodiny nepretržitého hovoru
Až 6 hodín nepretržitého počúvania

Podporované Bluetooth profily:
Headset Profile v 1.2
Hands-Free Profile v 1.6
Advanced Audio Distribution Profile v 1.2
Audio / Video Remote Control Profile v 1.3

Obsah balenia:
Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70
Micro USB kábel (pre dobíjanie integrovanej batérie)
Užívateľská príručka

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Bluetooth Stereo Headset SBH70 Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií