Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony CDX-GT444U

Zobraziť katalóg
Sony CDX-GT444U
Autorádio černé, zeleno-bílé podsvícení, CD/ MP3/ WMA/ ATRAC 3+, ID3 tag, přední vstup + USB, FM/AM tuner s RDS
Kód:  JW905k2 Produktové číslo:  CDXGT444U.EUR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony CDX-GT444U

Elegantný a zároveň veľmi kvalitné autorádio so zeleno-bielym podsvietením, ktoré sa hodí najmä pre priaznivcov kvalitného zvuku a moderného vzhľadu. Zariadenie je vybavené CD prehrávačom a USB slotom, u ktorého je samozrejmosťou podpora formátov MP3, ACC, WMA alebo ATRAC 3 +. Za zmienku tiež stojí, že CD prehrávač je vybavený technológiou Drive-S, vďaka ktorej nebudete mať problémy s prehrávaním iv náročnejšom teréne. Neodmysliteľnou súčasťou je aj kvalitné FM/AM rádio s podporou RDS pre prehrávanie staníc kdekoľvek na cestách. O výkon zvuku sa starajú S-MOSFET zosilňovače, ktoré dokážu pri výkone 4 x 52 W rozvibrovat každé okno vo Vašom aute. Výhodou je tiež odnímateľný čelný panel.

Zariadenie podporuje množstvo nových technológií, ktoré zjednodušia ovládanie a počúvanie na maximum. Kodek DM + sa stará o spätnú dekomprimáciu Vašich skladieb a obnovuje tak stratené výšky a basy. Funkcia ZAPPIN uľahčuje hľadanie obľúbené melódie.Pomocou technológie Quick-BrowZer nájdete obľúbenú skladbu v stovkách položiek ľahko a rýchlo.

Parametre a špecifikácie:

Tuner:

Pásmo: FM/AM
RDS EON

Integrovaný CD prehrávač:
Drive-S
Podpora formátov MP3, WMA, Atrac 3 +
Zobrazenie ID3 tagov
DM + kodek
QuickBrowZer
ZAPPIN

Zosilňovač:
Výstup S-MOSFET
Max. výstupný výkon 1 kHz/40 ohmov: 4 x 52 W
Predvoľby ekvalizéra
Funkcia Loudness
LPF/HPF

Pripojenie:
Rozhranie USB
Vstup WALKMAN ® (cez rozhranie USB)
Vstup Aux

Obsah balenia:
Konektor ISO
konektor JASO-ISO pre anténu
Púzdro na autorádio
Príručka
Záručný list
Konektor pre anténu

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony CDX-GT444U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CDX-GT444U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CDX-GT444U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CDX-GT444U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CDX-GT444U.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií