Galaxy A55 | A35 5G

Sony Charging Dock DK52 Black

Zobraziť katalóg
Sony Charging Dock DK52 Black
4,2 7 hodnotení
Nabíjacia kolíska pre Sony Xperia Z3+/Z5/Z5 Compact/ Z5 Premium
Kód:  SOM5040b2c Produktové číslo:  1292-7609 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Charging Dock DK52 Black

Nabíjací dock určený pre vybrané mobilné telefóny Sony. Ide o šikovnú pomôcku, ktorá dodá dobíjaniu úplne nový rozmer. Ideálny ako pre domáce, tak aj pre cestovné využitie. Dock je rozmerovo drobný a bez najmenšieho problému sa vojde aj do tej najmenšej štrbinky cestovnej batožiny alebo brašne. S nabíjacou kolískou DK52 môžete zabudnúť na nepraktické pripojovanie kábla. Vloženie smartfónu do doku je totiž príjemne ľahké.

Určené pre:
Sony Xperia Z3 +/Z5/Z5 Compact/Z5 Premium

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Originálna Hotovo!
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
Micro USB Hotovo!
Vlastnosti
S káblom v balení Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Originálna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
Micro USB Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S káblom v balení Hotovo!

Kábel

Konektory kábla
Micro USB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň pasuje aj na Xperia xa ? Ďakujem

Je vhodný tento dock aj pre Xperia Z3? Písaný je Z3+ nie som si istý či je to nová verzia alebo prosto pre Z3 aj Z3 compact.

Diskusia a poradňa k Sony Charging Dock DK52 Black
Príslušenstvo pre Sony Charging Dock DK52 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Charging Dock DK52 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Ladestation DK52 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Ladestation DK52 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Charging Dock DK52 fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií