AlzaBoxy Q1 Star Wars

Sony CMT-X5CDB

Zobraziť katalóg
Sony CMT-X5CDB
Minisystém s reproduktorom, s výkonom 40W, FM tuner, pripojenie: Bluetooth, vpredu CD a USB, zozadu anténa tunera a Audio Line-in, displej, diaľkový ovládač
Kód:  GS585a5 Produktové číslo:  CMTX5CDB.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony CMT-X5CDB

Obzeráte sa po novom minisystéme? Sony CMT-X5CDB sa javí ako skvelá možnosť. Užijete si vyvážený a čistý zvuk vďaka dvojici reproduktorov s celkovým výkonom 40 W, ktoré zaisťujú kvalitný zvuk naprieč všetkými frekvenciami. Kombinácia kužeľového reproduktora so sľudovou membránou plus dvoch pasívnych žiaričov poskytne tie najlepšie znejúce basy. Na minisystém sa môžete pripojiť pomocou technológie Bluetooth, takže vaše obľúbené zvukové médiá budete streamovať napríklad cez mobilný telefón. V balení naviac nájdete praktický diaľkový ovládač.

Kľúčové vlastnosti minisystému Sony CMT-X5CDB

  • Vyvážený a čistý zvuk vďaka dvojici reproduktorov
  • Minisystém s kvalitným zvukom naprieč všetkými frekvenciami
  • Kužeľový reproduktor so sľudovou membránou
  • Dva pasívne žiariče, skvelé basy
  • Kompaktné rozmery minisystému Sony
  • Pripojenie pomocou technológie Bluetooth
  • V balení navyše diaľkový ovládač
  • Ekvalizér pre individuálne nastavenie zvuku
  • Predvoľby pre jednotlivé hudobné žánre
  • Sony CMT-X5CDB podporuje disky CD
  • Štýlové prevedenie v čiernej farbe
  • Hladký povrch, minimalistický dizajn
  • Minisystém so zabudovaným rádiom
  • Technológia NFC pre streamovanie hudby
  • Pripojenie aj cez USB konektor
  • Digitálny zosilňovač S-Master, realistickejší a vyváženejší zvuk
  • Obnovovacia technológia DSEE
  • Aplikácia SongPal pre správu hudobnej kolekcie a nastavenie

Prepracovaný minisystém

Zvuk si upravíte presne tak, ako vám bude vyhovovať. Ekvalizér umožní individuálne nastavenie hudby podľa vašich predstáv alebo môžete využiť predvolieb pre jednotlivé hudobné žánre. Štýlové prevedenie Sony CMT-X5CDB prichádza v čiernej farbe. Hladký povrch a minimalistický dizajn zabezpečí, že prístroj splynie s okolím. Kompaktné rozmery tohto minisystému mu umožnia zmestiť sa skoro všade, kam budete potrebovať.

Praktický prehrávač

Prehrávač minisystému Sony umožňuje do seba vkladať disky typu CD, konkrétne CD, CD-R a CD-RW. Nájdete v ňom aj zabudované rádio s tunerom DAB/DAB+, ten poskytuje veľmi čistý zvuk, takže si len stačí naladiť vašu obľúbenú stanicu. Ku streamovaniu hudby navyše poslúži technológia NFC, stačí priložiť smartphone. S týmto prístrojom sa môžete spojiť aj pomocou USB konektora, cez ktorý sa vám zároveň bude nabíjať vaše zariadenie.

Kvalitný minisystém Sony

Milovníci kvalitného zvuku určite ocenia digitálny zosilňovač S-Master, signál sa nemusí prevádzať na analógový, takže sa zachová čistota zvuku, ten vďaka tomu bude realistickejší a vyrovnanejší. Za pomoci technológie DSEE potom obnovíte zložky chýbajúce z komprimovaných hudobných súborov, znovu budete počuť ich bohatosť. Doplnok k Sony CMT-X5CDB je aplikácia SongPal, tam môžete spravovať svoju hudobnú kolekciu a upravovať nastavenia.

Parametre a špecifikácia

Výkon
40 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
FM, DAB+ Hotovo!
Šírka prehrávača
385 mm Hotovo!
Výška prehrávača
178 mm Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM, DAB+ Hotovo!

Základné parametre

Výkon
40 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
385 mm Hotovo!
Výška prehrávača
178 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
81 mm Hotovo!
Šírka reproduktorov
65 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
65 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky HiFi mikrosystémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Třikrát jsem objednal X5CDB a třikrát mi přišel X5CD. Některé věci nevysvětlíš... Pro ty, co skutečně chtějí X5CDB.

Dobrý den, lze tento přehrávač použít i jako budík, tj. nastavit si čas zapnutí?

Diskusia a poradňa k Sony CMT-X5CDB
Príslušenstvo pre Sony CMT-X5CDB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CMT-X5CDB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CMT-X5CDB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CMT-X5CDB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CMT-X5CDB.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií