Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony CMT-SBT20

Zobraziť katalóg
Sony CMT-SBT20
4,6 7 hodnotení
Mikrosystém – s reproduktormi s výkonom 12 W, FM rádio, rozhranie IN USB, podpora MP3, kompatibilné s S Bluetooth, CD prehrávač, USB slot, diaľkové ovládanie
Kód:  JW136c Produktové číslo:  CMTSBT20.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony CMT-SBT20

Kompaktný, ale výkonný hudobný systém Sony sa perfektne hodí k ozvučeniu vašej pracovne, obývacej izby alebo kuchyne. Svojím moderným dizajnom zapadne naozaj všade, a keďže je zložený z troch častí, dá sa veľmi jednoducho rozmiestniť. Vo svojej výbave zahŕňa mechaniku pre prehrávanie CD, USB port na počúvanie komprimovaných hudobných súborov z flash diskov a samozrejme je prítomný aj rádiový FM tuner pre naladenie obľúbených staníc. Novinkou pri tomto modeli je možnosť prehrávania pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth či NFC. Praktické diaľkové ovládanie vám potom umožní prechádzať medzi skladbami alebo nastaviť hlasitosť z pohodlia vášho kresla.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný mikrosystém
  • Široká škála pripojenia
  • Výkonné reproduktory
  • Bluetooth a NFC
  • Technológia Mega Bass pre hutné a výrazné basy
  • Diaľkový ovládač

Celkové rozmery:
170 × 133 × 222 mm

Parametre a špecifikácia

Výkon
12 W Hotovo!
Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!
Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!
Vstupy
USB Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!
Vstupy
USB Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!

Základné parametre

Reproduktory
Externý Hotovo!
Výkon
12 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
170 mm Hotovo!
Výška prehrávača
133 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
222 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky mikrosystémy s CD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chci tuto věž koupit, kdy bude užívaná na vesnici, kde je horší rádiový signál. Je k této věži nějaká anténa nebo lze dokoupit nějakou pro lepší příjem? Děkuji za dotaz.

Kabely dodané k reproduktorům jsou příliš krátké. Prosím o radu jakým způsobem je prodloužit? Děkuji

Dobrý den, v parametrech není uvedena délka konektorů k reproduktorům. Existuje vůbec toto příslušenství? Pokud ne, výrobek vrátím.

Dobrý deň, zakúpil som si u Vás túto minivežu min. týždeň. Pri počúvaní cez bluetooth som si všimol že jeden reprák praská v rôznych intervaloch, pri rôznych žánroch hudby. Myslel som že mám vadný reproduktor, tak som urobil test, prehodil som ich kedže nezáleží kt. do ktorého zapojíte. Praskal aj ten kt. predtym nepraskal z čoho usudzujem ze reproduktory sú nezávadné. Chyba je asi priamo v tej veži. Dá sa tomuto praskaniu nejako predísť? Mám závadný kus? Ďakujem

Umí tento přístroj přijímat digitální vysílání rozhlasu DAB+?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda chápu správně, že když má tento přístroj Bluetooth a budu mít gramofon který má také Bluetooth, pujde to spárovat a zvuk z gramofonu mi bude hrát přes reprobedny tohoto Sony? Je to tak? Děkuji za odpověď

Podporuje to obycajny audio CD format? Zial, uz som sa stretol s mp3 prehravacom ktory nepodporuje audio CD.

Dobrý den, rádio máme necelý rok a aniž by bylo nějak mechanicky poškozené při manipulaci, začala nám neuvěřitelně hlučně “chrčet” mechanika CD přehrávače. Po celou dobu přehrávání disku je celý poslech znehodnocen neustálým vibrováním a chrčením.... Je to běžné? Dá se tento problém případně opravit nebo jinak vyřešit?? Děkuji.

Uvažuji o okamžité koupi a stále čekám na odpověď. Děkuji.

Umí Sony CMT-SBT20 číst a přehrávat diskety v kódu MP3 ? Děkuji. Prosím odpověď na uvedeném mailu.

12
Diskusia a poradňa k Sony CMT-SBT20
Príslušenstvo pre Sony CMT-SBT20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CMT-SBT20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CMT-SBT20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CMT-SBT20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CMT-SBT20.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií