Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Sony CP-V10AB čierna

Zobraziť katalóg
Sony CP-V10AB čierna
5 1 hodnotení
Powerbank Li-Pol 10000 mAh, microUSB, 2x výstup
Kód:  JU055j3 Produktové číslo:  CP-V10AB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony CP-V10AB čierna

Používate váš šikovný mobilný telefón na dlhších cestách? Potom iste riešite, kde ho dobiť. Môže sa stať, že nemáte prístup ku klasickej elektrickej sieti alebo špeciálnu nabíjačku do auta. V tomto okamihu využijete výkonnú mobilnú nabíjačku Power Bank Sony CP-V10AB v čiernej farbe.

S jej pomocou môžete až 4× plne dobiť váš inteligentný telefón. Dobíjanie prebieha cez štandardné rozhranie micro USB.

Hlavné prednosti

  • Malá váha aj rozmery
  • Zaistí až 4 dobitia  telefónu
  • Jednoduchá obsluha
  • Použitie aj pre ďalšie zariadenia s microUSB či USB vstupom

Vysoký výkon a bohatá výbava

Nabíjačka má dostatočný výkon pre opakované dobíjanie mobilného telefónu či iného zariadenia. Kapacita Li-Pol batérie je 10000 mAh. Na nabíjačke nájdete klasický USB vstup, ktorý slúži pre dobitie pomocou adaptéra zo siete. Rovnaký vstup využijete pre dobíjanie inteligentného telefónu či iného zariadenia s micro USB vstupom.

Súčasťou balenia je napájací adaptér AC a dobíjací kábel Micro USB/USB.

Vždy s vami

Vďaka svojej tenkej a ľahkej konštrukcii ju môžete ľahko prenášať. Veľkostne je na tom podobne ako malý smartfón, zaberie minimum miesta. Vďaka modernému dizajnu bude vhodne dopĺňať vaše ďalšie príslušenstvo.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!
Max. výstupný prúd
1,5 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!
Hmotnosť
245 g Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
1,5 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
245 g Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony CP-V10AB čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CP-V10AB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CP-V10AB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CP-V10AB Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CP-V10AB fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií