Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony CyberShot DSC-HX80 čierny + Alza Foto Starter Kit 32 GB

Zobraziť katalóg
Sony CyberShot DSC-HX80 čierny + Alza Foto Starter Kit 32 GB
Digitálny fotoaparát – kompaktný, 1/2,3", CMOS Exmor R 18.2 Mpx, 30× zoom (23 – 693mm f/3.5 – 6.4) ZEISS, 3.0" otočný displej, SD/SDHC/SDXC + MS PRO a XC, Full HD video, elektronický hľadáčik, optický stabilizátor, detekcia tváre, vhodný pre selfie, WiFi, NFC, HDMI, USB, Li-Ion + ministatív MANFROTTO MTPIXI-B PIXI, utierka MICRO OPTIC-CLEANER, SDHC pamäťová karta Intenso 32GB, profesionálny čistič optiky Hama Lenspen
Kód:  OS161B1 Stránky výrobcu
Sony CyberShot DSC-HX80 čierny + Alza Foto Starter Kit 32 GB Predaj skončil

Sony CyberShot DSC-HX80 čierny + Alza Foto Starter Kit 32 GB

DIGITÁLNY FOTOAPARÁT SONY CYBERSHOT DSC-HX80

Najmenší kompaktný fotoaparát s 30× zoomom

CyberShot DSC-HX80 vás bude sprevádzať všade, kam sa vyberiete

Ľahko ovládateľný kompakt s ergonomickým gripom fotí za pomoci širokouhlého objektívu Zeiss Vario-Sonnar T s 30× zoomom. Lahôdky v podobe elektronického výklopného hľadáčika a otočného displeja dopĺňa 1/2,3" snímač s rozlíšením 18,2 Mpx a päťosovou stabilizáciou obrazu. Ak radi cestujete naľahko, je Sony CyberShot DSC-HX80 ten pravý digitálny fotoaparát presne pre vás. Vďaka úsporným rozmerom sa ľahko zmestí do vrecka, kde je pripravený na akciu, kedykoľvek ho budete potrebovať.

Expozičné režimy pre každú situáciu

Z dostupných expozičných režimov ponúkne digitálny fotoaparát Sony Cyber-shot HX80 plný manuál, prioritu clony, rýchlosť uzávierky alebo automatiku. Citlivosti ISO sa pohybujú v rozpätí od 80 do 12 800 – tu záleží na zvolenom režime. Čo sa týka clony, najširšiu ohniskovú vzdialenosť môžete nastaviť v rozsahu od F3,5 do F6,3.

Rýchle sekvenčné snímanie

O spracovanie zachyteného obrazu sa fotoaparát Sony Cyber-shot HX80 postará vďaka modernému procesoru BIONZ X. Vďaka HDR režimu zachytíte až 3 snímky s expozičným rozdielom od 0,5 do 3 EV, sekvenčné snímanie potom zachytí snímky rýchlosťou 10 fps.

Čo všetko obsahuje Alza Foto Starter Kit 32 GB?

Ministatív MANFROTTO MTPIXI-B PIXI – uľahčí fotografovanie autoportrétov aj celej rodiny. Ideálny na spoločenské akcie, výlety, večierky a rodinné oslavy. Ľahko si nastavíte polohu, ktorá vám bude vyhovovať. Veľmi praktický a ľahký statív vhodný pre kompaktné fotoaparáty, CSC a DSLR. Tento kompaktný ministatív sa jednoducho ovláda a vďaka nízkej hmotnosti je ľahko prenosný. Je vyrobený z odolného materiálu pre dlhú životnosť.

Utierku MICRO OPTIC-CLEANER – čistiaca utierka je tým najlepším riešením, ako citlivo odstrániť prach a nečistoty z optických povrchov. Je vhodná na utretie objektívu fotoaparátu, okuliarov, ale aj diskových médií CD, DVD a Blu-ray. Výhodou je aj znovupoužiteľnosť. Pokiaľ bude utierka znečistená, možno ju jednoducho vyprať v ruke pod vodou a nechať uschnúť.

SDHC pamäťovú kartu Intenso 32 GB

Profesionálny čistič optiky Hama Lenspen –špeciálny štetec na čistenie optiky, hlavne objektívov digitálnych fotoaparátov.

Zaistí ten najlepší pohľad

Nový digitálny fotoaparát Sony CyberShot disponuje vysoko kontrastným OLED Tru-Finder hľadáčikom, ktorý je niekoľkokrát presnejší než konvekčné elektronické hľadáčiky.

Zdigitalizujte svoje spomienky vo Full HD

Ak patríte medzi vyznávačov videa, Cyber-shot HX80 vás poteší schopnosťou natáčať vo Full HD rozlíšení. Pri zachovaní formátu AVCHD fotoaparát Sony CyberShot DSC-HX80 sníma pri zobrazovacej frekvencii 60p alebo 24p. K dispozícii je však aj formát XAVC S, kde sa frekvencia nepatrne líši (60, 30 alebo 24p). Na bezdrôtový prenos dát z digitálneho fotoaparátu Cyber-shot HX80 využijete rozhranie WiFi. Spárovanie so zdrojovým zariadením potom uľahčuje technológia NFC.

Profesionálne portréty, panorámy a ďalšie

Displej fotoaparátu Cyber-shot HX80 má uhlopriečku 3" a vyklápaciu konštrukciu, využiteľnú najmä pri fotení selfie. Z výklopných komponentov je nutné spomenúť aj 0,2" elektronický hľadáčik. Kompatibilné pamäťové médiá predstavujú karty Memory Stick PRO Duo, SDHC alebo SDXC, pričom zahrnuté sú aj karty vo vyhotovení UHS-I. Čo sa výdrže fotoaparátu týka, Cyber-shot HX80 ustojí s plne nabitou batériou nadobudnutie až 390 snímok.

Zdieľaj svoje fotografie

Fotoaparát Sony CyberShot DSC-HX80 je so svojou WiFi kompatibilný s iOS aj Android zariadeniami. Novo môžete využiť aj rýchle NFC na pripojenie. Stačí priložiť zariadenie a komunikácia prebehne automaticky.

Praktický vyklápací displej

Ďalšie vychytávky fotoaparátu Sony

Sony CyberShot DSC-HX80

ZEISS šošovka

ZEISS prináša brilantnú ostrosť, bohatý kontrast a minimálne skreslenie.

Sony CyberShot DSC-HX80

Exmor R CMOS Snímač

Exmor R CMOS snímač s 18,2 Mpx prináša dokonale osvetlené fotografie.

Sony CyberShot DSC-HX80

BIONZ X

Zaistite dokonalejšie detaily a menej otravného šumu na fotografiách.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,21 cm Hotovo!
Výška
5,82 cm Hotovo!
Hĺbka
3,56 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Optická Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
18,2 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/2 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
1 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
10 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
AVCHD Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
23 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
693 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,5 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,4 Hotovo!
Optický zoom
30 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný o 180° (Selfie) Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony NP-BX1 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie NFC Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Starter Kit, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Počet objektívov
0 Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony CyberShot DSC-HX80 čierny + Alza Foto Starter Kit 32 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CyberShot DSC-HX80 černý + Alza Foto Starter Kit 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CyberShot DSC-HX80 Schwarz + Alza Foto Starter Kit 32 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CyberShot DSC-HX80 Schwarz + Alza Foto Starter Kit 32 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CyberShot DSC-HX80 fekete + Alza Foto Starter Kit 32GB.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií