AD elektro AD elektro

Sony DPFX1000N černý

Zobraziť katalóg
Sony DPFX1000N černý
Digitálny fotorámik 10" LCD DPFX1000B luxusní černý design, 1024x600, 2GB, 8v1 čtečka, DO, podpora panorama fotek, USB, HDMI
Kód:  WS615xn Produktové číslo:  DPFX1000N/BC Stránky výrobcu
Sony DPFX1000N černý Predaj skončil

Sony DPFX1000N černý

Elegantný čierny digitálny fotorámik vybavený 10palcovým širokouhlým LCD displejom s rozlíšením 1024 x 600 bodov.Zobrazené snímky sú detailné, chváli sa vysokým kontrastom a skvelú farebnou hĺbkou.Vnútorná pamäť s veľkorysou kapacitou 2 GB možno ďalej rozšíriť ešte niektorú z veľkého množstva podporovaných pamäťových kariet.O rýchle načítanie a vykreslenie snímok vo vysokom rozlíšení sa stará obrazový procesor Bionz.

Automatické vstavané funkcie umožňujú základné úpravy obrazu bez nutnosti použitia počítača - v ponuke sa nachádza korekcia javu červených očí, korekcia expozície s funkciou detekcie tváre, korekcia zaostrenia; vyhladenie pokožky, korekcia vyváženia bielej a automatická kompenzácia zmien svetla.Ľahko použiteľná funkcia vyhľadávania snímok zahŕňa vyhľadávanie podľa udalosti, značky alebo zložky.Automatický snímač orientácie otáča snímky pre správne zobrazenie pri polohe rámčeku na výšku alebo na šírku.

Zaujme rad nových režimov zobrazenia prezentácií, vrátane:hodín, kalendára, stroje času (prezentácie s dátumom získania snímku), albumu a kreatívneho režimu.Funkcia automatického stmievania znižuje jas obrazovky pri nižších úrovniach okolitého svetla.Ekologicky šetrný časovač zapnutie/vypnutie šetrí energiu, ak nie je vyžadovaný prevádzku (napr.v noci), nechýba ani budík.Vďaka technológii PhotoTV HD je možné fotorámček pripojiť aj k televízoru.V dodávke sa nachádza aj praktické diaľkové ovládanie.

Parametre a špecifikácie:


Displej:
Typ:Clear Photo LCD
Úhlopříčka:10,2 palca
Rozlíšenie:1024 x 600 bodov
Rozmery:222,7 x 130,5 mm
Pomer strán:16:9

Vnútorná pamäť:
2 GB (flash)

Podporované formáty:
JPEG, TIFF, BMP (maximálne rozlíšenie 48 mpx)

Podporované pamäťové karty:
Memory Stick, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO, Memory Stick PRO Duo; HighSpeed Memory Stick; HighSpeed Memory Stick Duo, Memory Stick Micro (M2) (s adaptérom); MagicGate Memory Stick, MagicGate Memory Stick Duo, Memory Stick PRO-HG duo (nie je podporovaný 8bitový paralelný prenos); SD card; mini SD card (s adaptérom); micro SD card (s adaptérom), SDHC card, mini SDHC card (s adaptérom); micro SDHC card (s adaptérom), MMC, RS -MMC, MMC Plus; Compact Flash Type I, Compact Flash Type II, Microdrive (CompactVault); xD-Picture Card, xD-Picture Card Type M; xD-Picture Card Type H

Rozhranie:
USB pre pripojenie ďalších zariadení
USB pre pripojenie k počítaču
HDMI
Čítačka pamäťových kariet
(Voliteľne Bluetooth)

Napájanie:
AC 100 - 240 V (50Hz/60Hz)
Maximálna spotreba:14,6 W

Farebné prevedenie:
Čierne

Rozmery:
305 x 207 x 168 mm (so stojanom)

Hmotnosť:
1330 g

Dodávané príslušenstvo:

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony DPFX1000N černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony DPFX1000N černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony DPFX1000N černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony DPFX1000N černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony DPFX1000N černý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií