Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

SONY DSC-RX100 IV

Zobraziť katalóg
SONY DSC-RX100 IV
4,8 55 hodnotení
Digitálny fotoaparát – CMOS Exmor RS 1.0 20.1Mpx, 2.9x zoom (24–70mm F1.8–F2.8), 4K video (3840×2160), 3" výklopné LCD, MS DUO+SD/SDHC/SDXC, NFC, WiFi, Face Detection, optický stabilizátor
Kód:  OS061x9b Produktové číslo:  DSCRX100M4.CE3 Stránky výrobcu

SONY DSC-RX100 IV

vypnuté
SONY DSC-RX100 IV

Vyrobené a testované bez kompromisov

vypnuté
SONY DSC-RX100 IV
Mimoriadna rýchlosť do vrecka

Odhaľte dramatické momenty a zázraky, ktoré ľudské oko nezachytí. Vytiahnite z vrecka mimoriadne rýchly nový model Sony RX100 IV a využite neobmedzené možnosti fantázie.

vypnuté
SONY DSC-RX100 IV
Mimoriadne rýchle snímanie

Mimoriadne rýchla uzávierka obmedzujúca skreslenie až do 1/32 000 a umožňuje zachytiť aj veľmi rýchly pohyb bez skreslenia obrazu efektom pohybujúcej sa clony.

vypnuté
SONY DSC-RX100 IV
Veľmi rýchle súvislé fotografovanie 

Aj napriek vysokému rozlíšeniu 20,1 Mpx disponuje fotoaparát rýchlym odpočtom umožňujúcim trvalé snímanie rýchlosťou až 16 snímok za sekundu bez výpadkov.

vypnuté
SONY DSC-RX100 IV
Srdce vysokorýchlostného snímania

Nová technológia obrazového snímača ponúka úplne nové funkcie, napríklad až 40x spomalený záznam alebo uzávierku obmedzujúcu skreslenie.

vypnuté
SONY DSC-RX100 IV
Displej LCD výklopný o 180°

Veľký a jasný displej LCD s možnosťou naklonenia až o 180° podporuje fotografovanie skupinových snímok alebo selfie a umožňuje pohodlné snímanie z nízkeho aj vysokého uhla.

Vychutnajte si videá v 4K - mimoriadne realistické filmové rozlíšenie 4K je teraz k dispozícii pri bežných záznamoch 4K s dĺžkou do 5 minút. Profesionálny kodek XAVC S zaisťuje nádherný záznam.

vypnuté
SONY DSC-RX100 IV

Zasúvací hľadáčik XGA OLED Tru-Finder je pri fotoaparáte tejto veľkosti výnimkou. Elektronický hľadáčik je opatrený špeciálnou povrchovou vrstvou ZEISS T* a ponúka čistý obraz na celej ploche.

vypnuté
SONY DSC-RX100 IV
ŠPECIFIKÁCIA
  • TYP SNÍMAČA Snímač CMOS Exmor RS typu 1.0 (13,2 mm × 8,8 mm)
  • POČET PIXELOV (EFEKTÍVNYCH) 20,1 Mpx
  • OPTICKÝ ZOOM 2,9x
  • TYP OBJEKTÍVU Objektív ZEISS Vario-Sonnar T*
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
10,2 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!
Hĺbka
4,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,3 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,2 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!
Hĺbka
4,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Vstavaný blesk Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
20,1 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/32 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
16 sn./s Hotovo!

Video

Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC, AVCHD Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
70 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/1,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
5 cm Hotovo!
Optický zoom
2,9 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
280 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 240 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má nebo nemá optickou stabilizaci obrazu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se pro IV verzi tohoto fotoaparátu dají zapsat do fotografií GPS souřadnice? Aparát sám o sobě GPS nemá, ale nedá se třeba spárovat přes wi-fi se Sony aplikací v telefonu, která by tato data vyčítala z něj? Dále mne zajímá, zda-li už má přístroj v této verzi USB-C konektor, případně jesli jej má už alespoň vyšší verze V nebo VI. Děkuji

Dobry den Chcem sa prosim opytat ci Vam funguje bez problemov wifi ovladanie fotaku cez mobil? Ak sa strati signal z odidem od fotaku sam sa pripoji, alebo treba znova fotak vypnut a zapnut? Da sa prosim cez mobil nastavit samostpust? Ide nastavit fotenie tak ze tuknem kdekolvek na LCD telefonu a urobi fotku? Moc dakujem Dakujem PS: som majitelom canon g7x mark II a tam je to wifi ovladanie cez telefon dost nedotiahnute a tak premyslam nad tymto fotoaparatom, ale to wifi fungovanie je pre mna dost dolezite.

Preco som rx 100 IV nevidel nikde za viac ako 1.000 e a vy dobraci ju zlacnite z 1.200 e :) aj za toto by mohli rozdavat pokuty

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás SONY DSC-RX100 IV a nemohu nalézt vhodnou SD kartu. Zakoupil a vyzkoušel jsem již 3 typy karet ale vždy mi fotoaparát odmítá točit video ve XAVC S 4k nebo XAVC S HD.. Vymlouvá se, že typ karty není kompatibilní. Přestože zkouším typy co požaduje např: SanDisk Extreme Pro SDXC I U3 95/90mb/s 64GB SanDisk Extreme Pro 280MB/s SDHC II U3 16GB. Poraďte mi prosím, jak tento problém řešit Děkuji Josef

Dobrý den, rozhodl jsem se zakoupit fotoaparát SONY DSC-RX100 IV. Je třeba k standardnímu balení fotoaparátu zakoupit dodatečně ještě SD kartu? Pakliže ano, jakou velikost a značku byste mi prosím doporučil? Jde mi především o pokud možno co nejkvalitnější kartu (životnost, bezpečnost uložených dat, rychlost atp). Doporučil byste mi kromě gripu a rezervního akumulátoru zakoupit k tomuto fotoaparátu ještě něco? S díky za Vaši radu a s pozdravem, MUDr. Tomáš Hraško

Diskusia a poradňa k SONY DSC-RX100 IV
Príslušenstvo pre SONY DSC-RX100 IV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SONY DSC-RX100 IV.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií