AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony DVP-FX780 čierny

Zobraziť katalóg
Sony DVP-FX780 čierny
4,4 5 hodnotení
DVD prehrávač prehráva DVD, CD, MP3, MP4, JPEG, USB host, čierny
Kód:  GS116a Produktové číslo:  DVPFX780B.EC1 Stránky výrobcu

Sony DVP-FX780 čierny

Kompaktný prehrávač Sony DVP-FX780 čiernej farby prehráva DVD, CD aj médiá z USB disku. Zariadenie sa môže pochváliť veľkou LCD obrazovkou s uhlopriečkou 17,8 cm a jemným rozlíšením. Okrem dokonalého obrazu poskytuje zariadenie tiež veľmi kvalitný zvuk, ktorý sa dá nastaviť na jeden zo štyroch režimov, podľa typu prostredia a žánru filmu. Prehráva širokú škálu diskov a mediálnych formátov, či už sú to hudobné CD, DVD disky s Xvid filmy, alebo fotografie z flash disku.

Veľkokapacitné batérie teraz vydrží až 4 hodiny, takže zvládnete aj dva filmy na jediné nabitie. Ľahko sa vám vojde do tašky a dovoľuje Vám tak si vychutnať svoj filmový zážitok takmer kdekoľvek. Pomocou audio/video konektoru ho navyše môžete pripojiť k televízii a používať ako klasický DVD prehrávač, samozrejme so zodpovedajúcim veľmi kvalitným zvukovým a obrazovým výstupom. V balení nájdete aj nabíjačku do auta a AC adaptér, určený pre nabíjanie zo zásuvky. Práve vďaka tomu a vďaka dobrej skladnosti je prehrávač ideálnou voľbou pre spríjemnenie Vášho cestovania.

Parametre a špecifikácie:

Obrazovka:
Uhlopriečka 7 "(17,8 cm)
LCD displej s vysokým rozlíšením

Dostupné funkcie:
4 nastaviteľná zvuková schémy
Funkcia opakovanie/náhodné prehrávanie
Prehliadač názvu/kapitoly
Vlastné rodičovská kontrola

Formát signálu:
PAL/NTSC

Prehrávanej kompaktné disky:
CD, CD-R/RW, VCD/SVCD
DVD, DVD-R/RW, DVD + R/RW/R DL

Kompatibilné mediálne formáty:
Xvid, MP3, JPEG

Rozhranie:
USB
A/V výstup

Napájanie:
110-240 V
50/60 Hz

Farba:
Čierna

Rozmery (Š x V x H):
200 x 42,5 x 155 mm

Hmotnosť:
1,4 kg

Obsah balenia:
Adaptér s konektorom A/V - SCART
Adaptér pre dobíjanie v aute
Sieťový napájací adaptér
Tužková batéria (typ AA)

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony DVP-FX780 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony DVP-FX780 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony DVP-FX780 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony DVP-FX780 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony DVP-FX780 černý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií