Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony DWZ-B70HL

Zobraziť katalóg
Sony DWZ-B70HL
Klopový mikrofón – digitálna bezdrôtová súprava bodypack vysielača za opasok, klopového a náhlavného mikrofónu a diverzitného prijímača do racku, lineárny digitálny prenos PCM 24bit, 10Hz–22kHz, dva módy prenosu v pásme 2.4GHz, LCD displej, symetrický aj nesymetrický výstup, celokovové vyhotovenie
Kód:  OT320u2 Produktové číslo:  DWZ-B70HL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony DWZ-B70HL

Digitálny bezdrôtový systém spoločnosti Sony, séria DWZ, kombinuje špičkové audio technológie, spoľahlivé bezdrôtové technológie a technológiu digitálnej úpravy signálu „State of the Art“. Je optimalizovaný pre široké využitie a ponúka bezdrôtové riešenie pre začiatočníkov aj skúsených profesionálov. Je vhodný ako pre spev, tak pre hovorené slovo. Používa voľné pásmo 2,4 GHz, ktoré poskytuje množstvo funkcií s jednoduchým a užívateľsky prívetivým ovládaním. Nastavenie prijímača je možné v dvoch režimoch prevádzkových frekvencií s podporou 5-pásmového grafického ekvalizéra.

Vlastnosti

  • 24-bitové lineárne PCM digitálne audio
  • Stabilný prenos v pásme 2,4 GHz
  • Inteligentná redukcia spätnej väzby
  • Farebný LCD displej
  • Užívateľsky jednoduché ovládanie
  • Šifrovanie 128-bit AES (Advanced Encryption Standard)
  • Kovové vyhotovenie
  • Prevádzka na 2× AA batérie

Vynikajúci zvuk

Digitálny vysoko kvalitný zvuk má hĺbku 24 bitov a je bez kompresie, dekompresie alebo podobného spracovania. Poskytuje tak porovnateľnú kvalitu zvuku, ako káblové mikrofóny. Systém Sony inteligent feedback vám zaručí potlačenie nežiaducej spätnej väzby, o ktorú sa v reálnom čase stará až 1 024 pásmových filtrov. Môžete si taktiež vybrať, na ktoré vstupy chcete filter použiť.

Spoľahlivosť na vysokej úrovni

Zariadenie vám umožňuje vybrať si z dvoch RF režimov v závislosti od vami zamýšľaného použitia. Každý z dvoch RF režimov sa skladá zo šiestich kanálov, ktoré vám umožnia vybrať si vhodný RF mód a kanál podľa svojho uváženia. Prijímač je vybavený hneď dvomi anténami, z ktorých primárne využíva anténu s lepším príjmom. To umožňuje stabilnú odozvu s minimálnou poruchou zvuku. Medzi ďalšie vlastnosti patrí AES (Advanced Encryption Standard) 128-bitové šifrovanie a inteligentná redukcia spätnej väzby.

Menu prijímača je zobrazené na farebnom LCD displeji, ktorý umožňuje jasný a jednoduchý prístup k výberu kanálov a nastavenie 5-pásmového grafického ekvalizéra. Displej prijímača rovnako umožňuje zobraziť stav batérie vysielača, vybraný kanál a RF úrovne. Pri použití NiMH batérií typu AA môžete využiť funkciu bezkontaktného nabíjania.

Súprava obsahuje:

  • Kondenzátorový náhlavný mikrofón ECM-HZ1UBMP
  • Kondenzátorový klopový mikrofón ECM-LZ1UBMP
  • Bodypack ZTX-B02RC, prijímač ZRX-HR70
  • Výstup XLR a 2× jack 6,3 mm
  • Digitálny 5-pásmový EQ

 

 

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony DWZ-B70HL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony DWZ-B70HL.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií