Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Sony DWZ-M70

Zobraziť katalóg
Sony DWZ-M70
Mikrofón digitálny bezdrôtový v sade diversitným príjmačom do racku v pásme 2,4 GHz, prenos PCM 24-bit, 10 Hz-22 kHz, dva režimy prenosu v pásme 2,4 GHz, LCD display, digitálny equalizér, potláčanie spätnej väzby, symetrický aj nesymetrický výstup, celokovové vyhotovenie
Kód:  OT320t2a Produktové číslo:  DWZ-M70 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony DWZ-M70

Upnite pozornosť na tento produkt, ktorý sa chváli nápisom svetoznámej spoločnosti Sony. Tento kvalitný mikrofónový set v kombinácii s renomovaným nápisom uspokojí všetky vaše náročné požiadavky. Dostanete do rúk produkt, ktorý vám ponúka bezdrôtové prepojenie a zároveň najvyššiu možnú kvalitu zvuku hovoreného slova alebo spevu.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálny bezdrôtový set mikrofónu a prijímača
  • Dva režimy prevádzkových frekvencií
  • Grafický, 5 - pásmový ekvalizér
  • Farebný LCD display
  • Digitálny zvuk 24-bit PCM
  • Symetrický aj nesymetrický výstup
  • Celokovové vyhotovenie
  • Zahŕňa držiak mikrofónu a dve antény

Bezdrôtová kvalita

Tento mikrofónový set je zložený z bezdrôtového digitálneho mikrofónu s vysielačom ZTX-M02RC a half-rack prijímačom ZRX-M70. V prípade, že sa rozhodnete pre kvalitu, čaká na vás vysoko kvalitný 24-bitový lineárny PCM digitálny prenos, ponúkajúci pôvodný zvukový zážitok. Vyhnite sa audio degradácii, ktoré sú tak typické pre konvenčné analógové bezdrôtové systémy. Vysoká kompatibilita mikrofónu je dosiahnutá vymeniteľnou mikrofónnou hlavou, ktorú možno použiť s kapsulami iných výrobcov.

Nastavenie prenosu prijímača je možné v dvoch režimoch prevádzkových frekvencií. Signál môžete upraviť pomocou 5-pásmového grafického ekvalizéra. Nastavené hodnoty sú zobrazované na farebnom LCD displeji, ktorý je umiestnený na čelnej strane a je dokonale čitateľný. Určite vás poteší aj celokovové vyhotovenie, ktoré pri výrobku prispieva k dlhej životnosti.

Parametre a špecifikácia

Frekvencia od
10 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
10 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony DWZ-M70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony DWZ-M70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony DWZ-M70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony DWZ-M70. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony DWZ-M70.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií