Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi Fan Festival

Sony Ericsson EC300 bulk

Zobraziť katalóg
Sony Ericsson EC300 bulk
3,0 1 hodnotení
Dátový kábel micro USB
Kód:  RX023z1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Ericsson EC300 bulk

Originálny dátový a napájací kábel EC300 od spoločnosti Sony Ericsson v prevedení microUSB/USB-A. Kábel dosahuje približnú dĺžku 15 cm, čo je plne postačujúce pre spojenie mobilného telefónu s PC. Po spojení je možné prenášať dáta, čo vďaka materiálom, ktoré boli použité na výrobu kábla, prebehne vždy úplne bez problému. Okrem prenosu dát je možné pripojené zariadenie z portu PC aj nabíjať. Ďalšou možnosťou nabíjania je použitie externej nabíjačky. Kábel je kompatibilný ako s telefónmi značky Sony Ericsson, tak aj s ďalšími zariadeniami ostatných značiek, ktoré sú vybavené microUSB portom.

Parametre a špecifikácie:

Dĺžka:
15 cm

Konektory:
1x type-A USB
1x microUSB

Kompatibilita:
Sony-Ericsson Aspen, Cedar, Spiro, Vivaz, Vivaz pre, Xperia X10, X10 mini Xperia, Xperia X10 mini pre, Xperia X2, Xperia X8, Yendo a každé zariadenie s microUSB portom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Ericsson EC300 bulk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Ericsson EC300 bulk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Ericsson EC300 bulk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Ericsson EC300 bulk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Ericsson EC300 bulk.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií