Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony GTK-XB60B

Zobraziť katalóg
Sony GTK-XB60B
4,6 7 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, RCA (cinch), Bluetooth, NFC, mikrofón, podpora AAC a LDAC, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 14 h
Kód:  JW110j1 Produktové číslo:  GTKXB60B.CEL Stránky výrobcu

Sony GTK-XB60B

Ponorte sa do rytmu svojej obľúbenej hudby s reproduktorom Sony GTK-XB60B v čiernom prevedení. Zažite atmosféru najlepšieho večierku, nech už ste kdekoľvek. Vďaka praktickej rukoväti možno reproduktor jednoducho prenášať a vstavaná dobíjacia batérie dopraje až 14 hodín nepretržitej hudobnej nálože. Funkcia EXTRA BASS zvýrazní basové frekvencie a spoľahlivo tak prijme každého zdvihnúť sa zo stoličky a začať tancovať. Pravú klubovú atmosféru doladí rôznofarebné svetlá s pohybom podľa hudby. Pozvite svojich priateľov a usporiadajte nekončiacu párty s prvotriednym reproduktorom Sony.

Dôvody na kúpu reproduktora Sony GTK-XB60B

  • Stanete sa hviezdou večera s exkluzívnym reproduktorom z dielne Sony
  • Výkonné a presné zvukové podanie vás bezpochyby ohromí
  • Reproduktor Sony rozžiari večierok vďaka farebným LED svetlám
  • Ovládajte večer podľa gusta vďaka aplikáciam Music Center a Fiestable
  • Rukoväť umožní prenášať zariadenie z jedného večierka na druhý
  • Pre extra atmosféru prepojte až 10 kompatibilných reproduktorov

Buďte pánom každej párty

Ovládnite večierok podľa vašej vôle s aplikáciami Sony Music Center a Fiestable. Vyberajte skladby, meňte nastavenia zvuku a vytvárajte vlastné hudobné playlisty. Takto je možné ovládať reproduktor iba pomocou vášho mobilného zariadenia a aplikácie Music Center. Druhá ohromujúca aplikácia Fiestable ponúka ovládanie farieb a pridávanie DJ efektov. Staňte sa profesionálom vďaka intuitívnemu ovládaniu jednoduchým pohybom zápästia ruky. Ak máte dostatok odvahy, môžete sa dostať do úlohy speváka či moderátora pripojením mikrofónu.

Reproduktor Sony GTK-XB60B jedine bezdrôtovo

Zabudnite na nepríjemné motanie káblov alebo obťažujúce hľadanie elektrickej zásuvky. Reproduktor Sony využíva plne bezdrôtové technológií NFC a Bluetooth. Jednoducho spárujte s vaším mobilným telefónom a užívajte si parádne hudobné kúsky. Pre zvýšenie hlasitosti a navodenie veľkolepej atmosféry je možné prepojiť až 10 kompatibilných reproduktorov pomocou funkcie Wireless Party Chain, a to všetko za pomoci Bluetooth.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
RCA – Cinch Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
RCA – Cinch Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Výstupy
RCA – Cinch Hotovo!

Prenos zvuku

Podporované kodeky
AAC, LDAC Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
14 h Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
26,4 cm Hotovo!
Hĺbka
27,2 cm Hotovo!
Výška
55,2 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
8 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
Párty Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky párty reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aký je rozdiel medzi GTK-XB60, GTK-XB60B, GTK-XB60L

Dobrý den, myslíte ze hraje lépe než lg rk7 nebo jbl partybox 100?

Je to tento reproduktor přenosný ? Můžu ji vzít například ven? Nebo když ne může se vzít ven a nabíjet/napájet ho powerbankou ? A jaká je výdrž baterie

Dobry den chtěl jsem se zeptat prodáváte náhradní kabel k Sony GTK-XB60B Děkuju.

Dobrý, chci se zeptat, zda jde pouštět rádio. Děkuji

A proč není u výrobku český návod ??

Dobrý den, jdou vypnout světla během nabíjení a jak?? Při přehrávání vypínám appkou, ale při nabíjeno stále reproduktor svítí/bliká ??? Děkuji.

Dobry den. Lze přehrávat skladby v MP3 uložené na přenosném USB disku? Děkuji G.

Dobrý den, je možný party chain s reproduktorem sony gtk x1bt? Děkuji.

Dobrý den , Dají se připojit do výstupu (out) jakýkoliv reproduktory ? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k Sony GTK-XB60B
Príslušenstvo pre Sony GTK-XB60B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony GTK-XB60B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony GTK-XB60B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony GTK-XB60B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony GTK-XB60B.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií