AlzaBoxy Q1 PET

Sony HDR-CX625B

Zobraziť katalóg
Sony HDR-CX625B
4,0 1 hodnotení
Digitálna kamera – rodinná, so snímačom CMOS, rozlíšenie snímača 2.29Mpx, 30× optický ZOOM, 2.95" displej, optická stabilizácia obrazu, max. rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080), max. snímkovacia frekvencia 60 sn./s, priestorové ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC, micro SDXC a Memory Stick Micro do veľkosti 256GB, podporovaný formát H.264 a MPEG, výstup HDMI, bezdrôtové rozhranie WiFi, napájací kábel/adaptér v balení, napájanie zaisťuje akumulátor
Kód:  OT117c32 Produktové číslo:  HDRCX625B.CEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony HDR-CX625B

Elegantná, kompaktná a ľahko prenosná digitálna kamera na zaznamenávanie spomienok v širokouhlom Full HD. Vďaka špičkovému snímaču CMOX Exmor vytvoríte kvalitné zábery bez šumu. V kombinácii s výkonným obrazovým procesorom BIONZ X dosiahnete vždy bezchybné výsledky. Objektív s optikou Carl Zeiss a 30-násobným optickým zoomom vás prenesie priamo do stredu diania.

Kľúčové vlastnosti digitálnej kamery Sony HDR-CX625B

  • Prémiový záznamový formát
  • Inteligentný aktívny režim optickej stabilizácie obrazu Optical SteadyShot
  • Uzamknutie automatického ostrenia
  • Automatická redukcia šumu vetra
  • Duálny záznam

Stabilný záznam aj pri pohybe kameramana

Prémiový formát záznamu XAVC S je založený na algoritme používanom v profesionálnej brandži a poskytuje vysokú kvalitu kompresie a kvalitu berúcu dych. Pokročilá stabilizácia obrazu potláča chvenie fotoaparátu a stabilizuje snímaný záber v celom rozsahu zoomu, od širokouhlého až po teleobjektív aj pri nepriaznivých podmienkach. Päťosí špeciálny inteligentný aktívny režim kompenzuje vibrácie piatimi rôznymi smermi, takže dokážete vytvoriť kvalitný záznam dokonca aj pri behu.

Široká ohnisková vzdialenosť

Či už ide o video alebo fotografie, špičkový širokouhlý objektív umožňuje zachytiť lepšie snímky krajín a interiéru, kde nie je dostatok miesta, aby ste poodstúpili. Videokamera môže v režime Videozáznam zaznamenávať širokuhlo až do 26,8 mm (s pomerom strán 16 : 9) aj bez širokouhlej predsádky.

Automatické vytváranie najlepších momentov s kamerou Sony HDR-CX625B

Vaše výsledky si môžete prezrieť na vysokokvalitnom LCD displeji s vynikajúcim kontrastom a širokými pozorovacími uhlami. Pomocou displeja je možné ľahko a rýchlo ovládať jednotlivé funkcie a vykonávať všetky nastavenia. Všestranná funkcia pre prehľadnú úpravu videozáznamov Highlight Movie Maker ponúka niekoľko funkcií, ktoré ušetria čas.

Dvojitý záznam videa

Medzi veľmi vítané funkcie kamery Sony patrí možnosť nahrávania dvoch filmov súčasne – jeden v maximálnej kvalite formátu XAVC S alebo AVCHD. Druhý v klasickom formáte mp4, ktorý je vďaka kompresii okamžite pripravený napríklad na zdieľanie na sociálnych sieťach. Surové dáta si potom v pokoji vychutnáte pri strihaní v nejakom obľúbenom programe.


Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Rodinné Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Detekcia tvárí, Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Parametre videa

Výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony NP-FV50 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
360 g Hotovo!
Šírka
5,75 cm Hotovo!
Výška
6,6 cm Hotovo!
Hĺbka
13,05 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám pár dotazů ke kameře Sony HDR-CX625B: - je součástí dodávky kabel pro přenos dat do počítače, HDMI nebo USB, pokud ne, doporučte mi vhodný - doporučte mi vhodnou paměťovou kartu 32 GB - je součástí dodávky opravdu napájecí adaptér pro dobíjení akumulátoru Díky. S pozdravem Bedřich Duben

Dobrý den, má tato kamera výstup na externí mikrofon?

Dobrý den, u kamery neuvádíte maximální čas, který lze najednou nahrávat. Je tedy čas omezený pouze zaplněním SD karty anebo je tento čas přeci jen omezený? Děkuji. St

Dobrý den má tato kamera vnitřní paměť na videa ? Pokud ano jak velkou, pokud ne jakou kartu 64 GB bych měl koupit ? děkuji

lze k této kameře HDR-CX625 použít akumulátor NP-FH70 ? děkuji

Dobrý den jaký je prosím rozdíl mezi HDR-CX450 a HDR-CX625 ? Děkuji

Umí tato kamera nahrávat v 1080 60p? Protože na officiálním webu SONY píší jen 50 a zde 60, tak nevím čemu mám věřit. Díky za odpověď. :-)

Dobrý deň, Má táto kamera 60Fps nahrávanie? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, Na internetu kolují diskuze ohledně možnosti napájení kamery. Někde jsem zaslechl že nabíjení je možné pomocí integrovaného USB konektoru ale ne během nahrávání, k tomu je určený klasický AC konektor pro adaptér, ten prý však již není součástí balení je nutné ho sehnat někde externě. Co je na tom pravdy? Předem díky za odpověď. Vojtěch Kilian

Sony HDR-CX625B dá sa táto kamera pripojiť na statív?

12
Diskusia a poradňa k Sony HDR-CX625B
Príslušenstvo pre Sony HDR-CX625B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HDR-CX625B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HDR-CX625B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HDR-CX625B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HDR-CX625B.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií