Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony HDR-PJ410 čierna

Zobraziť katalóg
Sony HDR-PJ410 čierna
5 4 hodnotení
Digitálna kamera – CMOS Exmor R 2.29Mpx, Full HD video, vstavaný projektor, 16:9, 2.7" LCD, 30× optický 350× digitálny zoom, HDMI, USB, Micro SD/SDHC/SDXC, Memory Stick Micro, NFC, optická stabilizácia
Kód:  OT118c3h6 Produktové číslo:  HDRPJ410B.CEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony HDR-PJ410 čierna

Elegantná, kompaktná a ľahko prenosná digitálna kamera Sony na zaznamenávanie vašich spomienok v širokouhlom FullHD. Vďaka dvojnásobne citlivému snímaču zaobstaráte kvalitné zábery bez šumu. V kombinácii s výkonným obrazovým procesorom BIONZ X dosiahnete vždy bezchybné výsledky. Objektív s optikou Carl Zeiss a 30-násobným optickým zoomom vás prenesie priamo do stredu diania. Výbornou vecou je integrovaný projektor, vďaka ktorému si môžete prezerať svoje záznamy ihneď po natočení.

  • Prémiový záznamový formát
  • 30-násobný optický zoom
  • Vstavaný kábel pre nabíjanie a pripojenie k počítaču
  • Inteligentný aktívny režim optickej stabilizácie obrazu Optical SteadyShot™
  • Integrovaný projektor

Stabilný záznam aj pri pohybe...

Prémiový formát záznamu XAVC S je založený na algoritme používanom v profesionálnej brandži a poskytuje vysokú kvalitu kompresie a dychberúcu kvalitu. Aktívny režim optickej stabilizácie obrazu Optical SteadyShot kompenzuje chvenie kamery až trinásťkrát efektívnejšie ako štandardný režim. Už nebudete mať problém pri snímaní bez statívu, vďaka perfektnej ergonómii a novej rukoväti budú výsledné zábery ako od hollywoodského kameramana.

Jednoduché prenášanie dát

Vaše výsledky si môžete prezrieť na vysoko kvalitnom LCD displeji s vynikajúcim kontrastom a širokými pozorovacími uhlami. Pomocou displeja je možné ľahko a rýchlo ovládať jednotlivé funkcie a vykonávať všetky nastavenia. Vaše zábery sa ukladajú na pamäťovú kartu, čo umožňuje jednoduché prenášanie dát do počítača.

Parametre a špecifikácia

Výstupy

Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 240 mAh Hotovo!
Označenie akumulátora
Sony NP-BX1 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
210 g Hotovo!
Šírka
5,9 cm Hotovo!
Výška
5,95 cm Hotovo!
Hĺbka
12,8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, HDMI kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Můžu použít na tuto kameru stativ Velbon EX-540 odkaz:https://www.alza.cz/velbon-ex-540-d1635448.htm Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych tuto kameru používat k nahrávání přednášek ty ale trvají min 120 min a tak bych potřeboval vědět jestli jde kameru nabíjet při nahrávání. A je tato kamera kompatibilní se stativem Velbon EX-MINI?

Dobrý den, chystám se tuto kameru používat k nahrávání přednášek ve škole. Jakou paměťovou kartu byste mi doporučili? A jaký stativ z nabídky Alza? Je kromě paměťové karty a stativu nutné ještě něco dalšího, abych kameru mohla začít používat?

Dobrý den, mám dotaz k této videokameře. Potřeboval bych natáčet hodně dlouhá videa (cca 12 hodin). Proto bych potřeboval poradit jakou vybrat velikost karty + jaký druh karty a případně jestli je možné dát do kamery víc paměťových karet najednou. Druhý problém, na který hledám odpověď je výdrž baterie. Je možné například kameru během natáčení připojit na Powerbanku pro zvýšení doby výdrže? Dále nevíte, prosím, jak dlouho skutečně vydrží tato kamera na jedno nabití při kontinuálním natáčení? Dále nevíte, prosím, kolik stojí jedna náhradní baterie? Nejvíce by se mi líbila možnost připojení na powerbanku. Předem děkuji za odpověď michal

Dobrý deň, ako prenesiem natočené video do PC vo full HD? Po stiahnutí videa do pc ide kvalita rapídne dolu. Ďakujem

Dobrý deň, pros Vás koľko MPX majú fotky ? Dá sa natáčať aj večer? Viete mi odporučiť nejakú kameru do 500€, ktorá má aspoň 12mpx foto. Ďakujem Vám. Kameru chcem hlavne na točenie rodiny, ale sem tam aj na foto aby som nemusel nosiť fotoaparát.

Máte do tejto kamery náhradnú batériu? Koľko € .

ne našel jsem odpověď

Má tato kamera menu v češtině?

Dobrý den, nevím jestli je to dobře nebo je kamera vadná. Možná je to jen nastavením ale opravdu si nevím rady. Okraje obrazu jsou v záznamu stále rozmazané. Ostrý je pouze střed. Jde to nějak nastavit nebo je kamera vadná? Odkaz na video Odkaz do neznáma Předem děkuji za odpověď. Třešňák

12
Diskusia a poradňa k Sony HDR-PJ410 čierna
Príslušenstvo pre Sony HDR-PJ410 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HDR-PJ410 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HDR-PJ410 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HDR-PJ410 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HDR-PJ410 fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií