Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony Hi-Res IER-Z1R čierna

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res IER-Z1R čierna
Slúchadlá s mikrofónom, štuple, 3.5mm Jack, frekvenčný rozsah 3Hz–100000Hz, citlivosť 103 dB/mW, impedancia 40 Ohm, odnímateľný kábel 1.2m
Kód:  RO977x1 Produktové číslo:  IERZ1R.WW2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res IER-Z1R čierna Predaj skončil

Sony Hi-Res IER-Z1R čierna


Sony Hi-Res IER-Z1R- slúchadlá pre fajnšmekrov

Spoločnosť Sony prišla s naozajstným skvostom medzi slúchadlami. Ide o nové high-end slúchadlá Sony Hi-Res IER-Z1R, ktoré sa nielen pohodlne nosia a vyzerajú úplne fantasticky, ale hlavne prinášajú kvalitu zvuku na absolútnom vrchole. Sony svojimi skúsenosťami a mnohoročným výskumom prišli s unikátnymi technológiami, ktoré boli schopní vložiť do takto kompaktných slúchadiel. Celková hmotnosť slúchadiel Sony Hi-Res IER-Z1R je iba 26 gramov. Hybridný reproduktor disponuje impedanciou 40 Ohm a frekvenciou 3 – 100 000 Hz. Ku slúchadlám je aj pripojiteľný kábel tvaru Y s dĺžkou 1,2 m, ktorý je zakončený zlatom potiahnutým konektorom do tvaru písmena L.



Sony Hi-Res IER-Z1R

Zvuk na svojom vrchole

Každá súčasť slúchadiel Sony Hi-Res IER-Z1R bola vytvorená tak, aby slúchadlám dodala tie najlepšie vlastnosti, a vy si vychutnali len ten najlepší, najčistejší zvuk. S týmito slúchadlami budete môcť rozoznať sebemenšie nuansy v hudbe a úplne sa odovzdať hudobnému zážitku.

Sony Hi-Res IER-Z1R

Dlhá výdrž batérie

Jednotlivé časti slúchadiel Sony IER-Z1R boli navrhnuté od základov a poskladané tak, aby tvorili jeden harmonický celok, ktorý vám dodá len tú najlepšiu kvalitu zvuku.


Sony Hi-Res IER-Z1R

Výškový reproduktor

Prvotriedny výškový reproduktor v slúchadlách Sony IER-Z1R bol stvorený na to, aby dodal ultravysokofrekvenčné rozšírenie s hliníkovou membránou LCP a vonkajším magnetickým obvodom. Vďaka výnimočne rýchlej odozve presne sleduje dynamiku hudby, a tým vám poskytne zážitok ako z koncertnej sály.


Prednosti slúchadiel Sony Hi-Res IER-Z1R

  • Technológia EXTRA BASS pre výrazný a hlboký zvuk
  • Elegantný & ergonomický dizajn
  • Vstavaný mikrofón
  • Konektivita prostredníctvom NFC & Bluetooth
  • Dlhá výdrž batérie – 30 hodín
  • Možnosť využiť hlasového asistenta

Sony Hi-Res IER-Z1R

Dynamická membrána

12 mm dynamická membrána reproduktora je tvorená horčíkovou kopulou a hliníkovým LCP. Vďaka tomu vzniká unikátny full-range, ktorý vám ponúkne hlboké a dunivé basy a pritom jemný stredový zvuk.

Sony Hi-Res IER-Z1R

Ovládač Balanced Armature

Na dosiahnutie zvuku s vysokým rozlíšením, prišli v Sony s novým ovládačom Balanced Armature, ktorý je zložený z horčíkovej membrány, striebornej membrány, cievky a pozlátenými svorkami.


Sony Hi-Res IER-Z1R

Minimálne skreslenie

Za minimálnym skreslením a skvelou priechodnosťou signálu stoja tisíce hodín posluchových testov, ktoré pomohli vyvinúť miniatúrne špičkové kondenzátory.

Sony Hi-Res IER-Z1R

Akustický dizajn

Široké skúsenosti inžinierov Sony viedli k vytvoreniu perfektného akustického signálu, ktorý vám sprostredkuje úplne prirodzený a čistý zvuk.

Sony Hi-Res IER-Z1R

Frekvencia

Výškový reproduktor je umiestnený v koaxiálnej polohe proti tryske, a tým je umožnené dodať vašim ušiam tóny na frekvencii až do 100 kHz.

Sony Hi-Res IER-Z1R

4,4 m prepojovací kábel

Slúchadlá Sony IER-Z1R dostanete s vyváženým 4,4 m prepojovacím káblom. Ten oddeľuje zvuk z ľavého a pravého reproduktora, takže výsledná kvalita zvuku je ešte lepšia.



Starostlivá výroba v Japonsku

Produkty Sony vyrobené v Japonsku sú zárukou využitia tých najlepších a najjemnejších komponentov spolu s najmodernejšími výrobnými postupmi. Výsledné produkty sú tak úplnou špičku vo svojom odvetví. Preto sú slúchadlá Sony Hi-Res IER-Z1R absolútnym skvostom na poli slúchadiel.



Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Obojstranné (do oboch mušlí) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
3 Hz Hotovo!
Frekvencia do
100 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
103 dB/mW Hotovo!
Impedancia
40 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
26 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nějak to nechápu mám pocit jak kdyby byla bezdrátová a zároveň i kabelem připojitelná ale niс jem nenašel o tom že by byla bezdrátová

Môžem sa spýtať načo slúži to že na nich je zlato?

prečo stoja 2k ? :D

Diskusia a poradňa k Sony Hi-Res IER-Z1R čierna
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res IER-Z1R čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res IER-Z1R černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res IER-Z1R Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res IER-Z1R Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res IER-Z1R, fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií