Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Sony Hi-Res TA-ZH1ES

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res TA-ZH1ES
Slúchadlový zosilňovač digitálny zosilňovač Hybridný obvod zosilňovača, DSEE HX s 5 režimami, PCM 32 bitov/768 kHz a DSD 22.4MHz, nový Modul DSD Remastering, 4.4mm, 2x trojpólový minikonektor, XLR4
Kód:  JW908h5a Produktové číslo:  TAZH1ES.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res TA-ZH1ES

Neuspokojte sa s ničím menším než s dokonalým a strhujúcim zvukom. Špičkový zosilňovač slúchadiel je navrhnutý tak, aby presiahol hranice bežných zvukových prístrojov. Vstúpte do prvej ligy audio reprodukcie. Každý tón zvuku s vysokým rozlíšením vyznie lepšie a vy pocítite hudbu na vlastnej koži. Využijete úplný potenciál slúchadiel a zažijete emóciami naplnené skladby podľa zámeru umelcov.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové digitálne zosilnenie s optimálnou korekciou signálu
  • Zachovanie všetkých nuáns pokročilým spracovaním
  • Maximálne priblíženie analógovému zvuku
  • Odolná, pre reprodukciu dômyselne spracovaná konštrukcia
  • Celá zbierka rôznych výstupov pre slúchadlá

Ešte bližšie analógu

Sofistikovaný digitálny zosilňovač S-Master bez spätnej väzby zachová čistotu dynamiky. Slúchadlá s vysokou impedanciou vyžadujú vysoký výkon, z čoho môže vznikať rozdielový pokles medzi skutočným a ideálnym signálom. Hybridný obvod zosilňovača s prevodom analógového zvuku opravuje vychýlenie pri spínaní. Zvuk sa tým spresňuje na novú úroveň a je oveľa prirodzenejší. Aby bolo všetko naozaj precízne, funkcia DC Phase Linearizer účinne napodobňuje fázový charakter typického analógového zosilňovača a na spracovanie dohliada pokročilý procesor FPGA.

Inšpirácia technológiami

Technológia DSEE HX reprodukuje aj tie najjemnejšie nuansy hudby. Vychutnajte si hudbu s vysokým rozlíšením tak, ako by si jej autor prial. Zvýšenie rozlíšenia DSEE HX má niekoľko režimov podľa vašich preferencií. Výsledkom potom je optimálna reprodukcia zvuku. Modul DSD Remastering Engine prevádza hudobné zdroje PCM na formát DSD 11,2 MHz, pričom je v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi dvakrát presnejší.

Kompromisy nie sú

Zosilňovač sa tiež vyznačuje šasmi s inovatívnou konštrukciou, ktorá sa nemenej podieľa na úchvatnom audio zážitku. Šasi FBW spevnené veľkým kusom hliníka izolujú obvodovú dosku od vibrácií. Predchádza sa tým vzniku šumu a zabezpečuje sa rýdza reprodukcia zvuku. Vďaka akusticky vyladenému panelu sa vyhnete aj rezonanciám. Horný panel z ocele a hliníka efektívne potláča nežiadúcu rezonanciu odlišnými rezonančnými frekvenciami.

Parametre a špecifikácia:

Výstupný výkon:
Vyvážené: 1 200 + 1 200 mW (32 ohmov, 1 kHz, 1%)
Nevyvážené: 300 + 300 mW (32 ohmov, 1 kHz, 1%)

Impedancia:
8 - 600 ohmov

Frekvenčná odozva:
4 Hz až 80 kHz (-3 dB)

Frekvenčný rozsah prehrávania:
4 Hz až 200 kHz

Výstupy na slúchadlá (vyvážené):
Vyvážené štandardné (priemer 4,4 mm)
2× trojpólový minikonektor (vyvážené pripojenie, priemer 3,5 mm)
XLR4 (vyvážený štvorkolíkový)

Výstupy na slúchadlá (nevyvážené):
Štandardné (priemer 6,3 mm)
Stereofónne mini (priemer 3,5 mm)

Priradenie XLR4 konektora:
1:L+, 2:L-, 3:R+, 4:R-

Iný vstup / výstup:
Walkman / Xperia
Vstup USB-B
Koaxiálny vstup
Optický vstup
Linkový vstup L/R PRE OUT (variabilný/pevný)

Vzorkovacia frekvencia / bitová hĺbka:
Natívne dekódovanie DSD (až 22,4 MHz), DSD DOP (až 11,2 MHz), PCM (až 768 kHz / 32 bit)

Port pre zariadenia Walkman / XperiaTM:
PCM 2k; 44,1 / 48 / 88,2 / 96 / 176,4 / 192 / 352,8 / 384 kHz (16/24/32 bitov) natívne DSD 2k; 2,8 / 5,6 / 11,2 / MHz (1 bit) DSD 2k DOP; 2,8 / 5,6 MHz (1 bit)

Port USB typu B:
PCM 2k; 44,1 / 48 / 88,2 / 96 / 176,4 / 192 / 352,8 / 384 / 705,6 / 768 kHz (16/24/32 bitov) natívne DSD 2k; 2,8 / 5,6 / 11,2 / 22,4 MHz (1 bit) DSD 2k DOP; 2,8 / 5,6 / 11,2 MHz (1 bit)

Konektor koaxiálneho vstupu:
PCM 2k; 32 / 44,1 / 48 / 88,2 / 96 / 176,4 / 192 kHz (16/24 bitov)

Konektor optického vstupu:
PCM 2k; 32 / 44,1 / 48 / 88,2 / 96 kHz (16/24 bitov)

Rozmery:
210 × 65 × 314 mm (š × v × h)

Hmotnosť:
4,4 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, kdybych si od Vas koupil tri vyrobky Sony, vcetne tohoto zesilovace, je mozne poskytnout nejakou akcni slevu, jako to mate u nekterych vyrobku Sony na eshopu? Napr.: tento sluchatkovy zesilovac, sluchatka a mobil ? dekuji za odpoved.

dobry den, mel bych technicke dotazy: pri zapojeni do PC /OS WIN 10/ se provede instalace ovladacu, je soucasti nejaky software od Sony k organizaci DSD souboru? /bezne na trhu jej nevidi napr. Media Monkey/. Komunikuje pristroj s ASIO a WASAPI zvukovymi ovladaci? /neboli je mozne z pristroje udelat zvukovou kartu - pro nahravani vlastnich projektu/? Co k tomu davaji za kabely? Tak jak jsem pochopil z napisu na RCA konektorech vzadu, nelze pouzivat pristroj zaroven jako predzesilovac /volume funguje jen pro sluchatka/. Mozna jsou nektere otazky hloupe, ale nerad bych pristroj pak vracel. dekuji Vam.

Diskusia a poradňa k Sony Hi-Res TA-ZH1ES
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res TA-ZH1ES Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res TA-ZH1ES. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res TA-ZH1ES. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res TA-ZH1ES. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res TA-ZH1ES.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií