Doprava a instalace TV zdarma

Sony Hi-Res WALKMAN NW-A25HNL modrý

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res WALKMAN NW-A25HNL modrý
MP4 prehrávač 16 GB, 2,2" farebný TFT displej, MP3/WMA/JPEG/MPEG4, FM Tuner, USB, WM port, bluetooth, NFC, micro SD/SDHC/SDXC, technológia odstránenia šumu, zosilňovač S-Master HX, vysoká výdrž batérie
Kód:  JW030x1 Produktové číslo:  NWA25HNL.CEW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res WALKMAN NW-A25HNL modrý Predaj skončil

Sony Hi-Res WALKMAN NW-A25HNL modrý

vypnuté
Pro milovníky hudby, kteří si potrpí na styl

Pre milovníkov hudby, ktorí si potrpia na štýl

vypnuté
Kvalitní poslech bez kompromisů
Kvalitné počúvanie bez kompromisov

Radi sa nechávate unášať skutočne kvalitným počúvaním hudby? Práve pre vás prináša Sony tento unikátny MP3 prehrávač, ktorý je ako stvorený na prehrávanie kvalitnej hudby bez kompromisov. Budete ohromení čistotou zvuku a tónov, takmer nekonečnou výdržou batérie aj jednoduchosťou ovládania. Sony Hi-Res Walkman podporuje veľké množstvo formátov hudby, disponuje veľkou vnútornou pamäťou 16 GB a pozadu nezostávajú veľmi kvalitné slúchadlá s technológiou na odstránenie šumu.

vypnuté
Důraz na detail
Dôraz na detaily

Prehrávač je ako stvorený na prehrávanie hudby s vysokým rozlíšením, ktorá má vyššiu frekvenciu aj presnejšiu prenosovú rýchlosť než v prípade diskov CD. Unikátny režim CLEARAUDIO+ navyše automaticky upraví nastavenie zvuku a optimalizuje zvukové formáty tak, že dosahuje čistý a vysokokvalitný zvuk. Môžete si tak vychutnať každý nádych aj letmý pohyb interpreta pri skutočnom emocionálnom zážitku.

vypnuté
Vysoké rozlišení
Vysoké rozlíšenie

Digitálny zosilňovač S-Master využíva zjednodušený, plne digitálny spôsob prenosu signálu až k výstupu z reproduktorov, vďaka čomu reprodukuje jemné detaily a široký rozsah frekvencií formátov s vysokým rozlíšením. Technológia DSEE HX zvyšuje rozlíšenie komprimovaných audio súborov obnovením detailov stratených v priebehu kompresie. Výsledkom je zvuk, ktorého kvalita je takmer na úrovní vysokého rozlíšenia.

vypnuté
Odstranění šumu
Odstránenie šumu

Walkman je vybavený veľmi kvalitnými slúchadlami s unikátnou technológiou odstránenia šumu a zvukov z okolitého sveta. Vyberte si z množstva nastavení podľa prostredia a nechajte sa nerušene pohltiť len a len hudbou. Kodek bluetooth LDAC podporuje až trikrát vyššiu prenosovú rýchlosť ako klasické streamovanie cez rozhranie bluetooth. Vzorkovacia frekvencia 96 kHz aj efektívnejšie kódovanie prinášajú dokonalý bezdrôtový zvuk.

vypnuté
Mnoho kompatibilních formátů
Veľa kompatibilných formátov

Rad NW-A20 podporuje nielen formáty zvuku s vysokým rozlíšením, ale aj obľúbené formáty, ako sú mp3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC a ALAC. Navyše produkty tohto radu sú vybavené batériou, ktorá vydrží až 50 hodín prehrávania súborov mp3 alebo až na 30 hodín prehrávania zvuku s vysokým rozlíšením.

Unikátne slúchadlá s funkciou odstránenia šumu a zvukov z okolia.

vypnuté
Bez šumu a zvuku okolí

Vnútorná pamäť 16 GB pojme skutočne veľké množstvo hudby.

vypnuté
16GB paměť
ŠPECIFIKÁCIA
  • KOMPATIBILNÉ FORMÁTY MP3, WMA, WAW, AAC, FLAC, AIFF
  • UHLOPRIEČKA DISPLEJA2,2"
  • ROZLÍŠENIE V PIXELOCH320 × 240
  • VÝDRŽ BATÉRIEaž 50 hodín

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
64 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SDXC Hotovo!
Pripojenie
Jack (3,5mm), USB 2.0, WM port Hotovo!
Podporované audio formáty
AAC, AIF, FLAC, MP3, WMA Hotovo!
Podporované video formáty
AVI, H.264, MP4 Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
64 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SDXC Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Jack (3,5mm), USB 2.0, WM port Hotovo!

Podporované formáty

Podporované audio formáty
AAC, AIF, FLAC, MP3, WMA Hotovo!
Podporované video formáty
AVI, H.264, MP4 Hotovo!

Displej

Typ displeja
TFT Hotovo!
Rozlíšenie v pixeloch
320 × 240 Hotovo!

Batéria

Doba hrania – hudba
49,02 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
44 mm Hotovo!
Výška
109 mm Hotovo!
Hĺbka
9 mm Hotovo!
Hmotnosť
66 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Slúchadlá Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky MP4 prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res WALKMAN NW-A25HNL modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res WALKMAN NW-A25HNL modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res NW-A25HNL blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res NW-A25HNL blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res NW-kék A25HNL.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií