Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Sony Hi-Res WALKMAN NW-WM1Z + zosilňovač TA-ZH1ES + slúchadlá MDR-Z1R

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res WALKMAN NW-WM1Z + zosilňovač TA-ZH1ES + slúchadlá MDR-Z1R
MP3 prehrávač 256 GB, farebný dotykový 4" displej, MP3/WMA/ AAC / AIFF / ALAC / DSD / FLAC prehrávač, bluetooth, NFC, Ekvalizér, USB, microSD slot, 4,4 mm konektor, výdrž batérie až 33 hodín
Kód:  JW062f2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res WALKMAN NW-WM1Z + zosilňovač TA-ZH1ES + slúchadlá MDR-Z1R Predaj skončil

Sony Hi-Res WALKMAN NW-WM1Z + zosilňovač TA-ZH1ES + slúchadlá MDR-Z1R

S prémiovým radom Signature Series od Sony si vychutnáte aj tie najjemnejšie nuansy prehrávaného zvuku. Perfektná kvalita pozláteného šasi vyrobeného z bezkyslíkovej medi, ručne robené káble a dotykový displej sú vyrábané tak, že nepripúšťa žiadne kompromisy. Oceníte tiež veľkú kapacitu batérie, možnosť prehrania takmer akýchkoľvek súborov, obriu vstavanú pamäť aj dva vstupy pre slúchadlá.

To je však len jedna časť balenia. V tej druhej sa nachádzajú prémiové slúchadlá z rovnakej série. Ergonomické tvarované náušníky z ovčej kože, najvyššia možná kvalita káblov a spojov, to všetko zaisťuje dokonalý zvuk priamo vo vašich ušiach.

Stále ale nie sme na konci - v balení vás ešte čaká zosilňovač z rovnakej série. Hybridný obvod zosilňovača s prevodom analógového zvuku zvyšuje presnosť a dokonalosť zvuku, čím ho posúva na novú úroveň. 

Kľúčové vlastnosti

  • 4,4 m jack na prepojenie so slúchadlami
  • Veľká kapacita batérie
  • Dotykový TFT displej
  • Obrie vstavané úložisko
  • Bezkonkurenčná kvalita
  • Elegantný dizajn
  • Ideálne na každodenné počúvanie
  • Dokonalý zvuk
  • Slúchadlá vyrobená z ovčej kože
  • Prémiový zosilňovač

Dokonalá kvalita s perfektným zvukom

Prémiový rad od Sony je vyrobený z tých najlepších možných materiálov. Šasi vyrobené z bezkyslíkovej medi, ktorého pozlátenie navyše robí produkt naozaj prémiovým kúskom, vytvára odolné púzdro, ktoré utlmí akýkoľvek šum. Ručne vyrobené káble s malým odporom prinášajú prvotriedne oddelenia kanálov a prenášanie zvuku, bezproblémový výkon potom zaisťujú vysokokapacitné kondenzátory TF CAP.

Ideálne na každodenné počúvanie

Malé rozmery a hmotnosť, dotykový displej, prehľadné ovládanie, to všetko robí z tohto walkmanu ideálny produkt na denné nosenie. Intuitívne ovládanie veľké 4-palcového displeja vám po chvíli nebude robiť žiadny problém, a ak radšej uprednostňujete tlačidlá, aj tých tu pár nájdete. S dlhou životnosťou baterky už nemusíte riešiť, či vám nedôjde baterka.

Široké možnosti konektivity

Prehrávač prehrá všetky možné druhy súborov, na ktoré si spomeniete - od základného mp3, cez kvalitné FLAC až po profesionálne DSD. K počítaču ho môžete pripojiť buď pomocou USB kábla, alebo cez bluetooth. Hudbu môžete počúvať ako obyčajnými slúchadlami s 3,5 mm jackom, tak pomocou 4,4 m jacku, ktorý prenáša dokonalý, ničom nerušený zvuk. Pokiaľ by vám nestačila obria vstavaná pamäť, môžete ju rozšíriť pomocou slotu pre microSD karty.

Slúchadlá pre ešte lepší zvuk

S dodávanými slúchadlami už nemusíte vôbec nič riešiť. Jednoducho ich pripojíte cez 4,4 m jack umožňujúci oddeliť ľavý a pravý kanál a prenášajúci tú najlepšiu možnú kvalitu, nasadíte na uši a užívate si perfektný zvuk so všetkými detailmi. Vysoká kvalita sa pozná nielen na vonkajšom obale, ktorý je potiahnutý ovčou kožou, ale aj vnútornými kontaktmi, ktoré sú zo striebrom potiahnuté meďou.

Reprodukcia hudby bez kompromisov

Veľa vstupov i výstupov, podpora perfektného pripojenie 4,4 m jackom, dokonalé opláštenie ponechané pomocou pevného šasi aj mnoho ďalšieho robí z tohto zosilňovača skvelého spoločníka na domáce počúvanie. Hybridný obvod a kvalitný procesor FPGA slúži k dokonalej kvalite prehrávaného zvuku. Dohromady tvoria slúchadlá + zosilňovač + walkman bezkonkurenčný produkt na poli domáceho prehrávania.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
128 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SD Hotovo!
Pripojenie
Jack (3,5mm), USB 2.0, WM port Hotovo!
Podporované audio formáty
AAC, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Hotovo!
Typ displeja
TFT Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
128 GB Hotovo!
Slot pre pamäťovú kartu
Micro SD Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Jack (3,5mm), USB 2.0, WM port Hotovo!

Podporované formáty

Podporované audio formáty
AAC, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Hotovo!

Displej

Typ displeja
TFT Hotovo!
Rozlíšenie v pixeloch
854 × 480 Hotovo!

Batéria

Doba hrania – hudba
33 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
72,9 mm Hotovo!
Výška
124,2 mm Hotovo!
Hĺbka
19,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
267 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Sprievodca rýchlym štartom, USB kábel Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky FLAC prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res WALKMAN NW-WM1Z + zosilňovač TA-ZH1ES + slúchadlá MDR-Z1R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res WALKMAN NW-WM1Z + zesilovač TA-ZH1ES + sluchátka MDR-Z1R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res WALKMAN NW-WM1Z + Verstärker TA-ZH1ES + Kopfhörer . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res WALKMAN NW-WM1Z + Verstärker TA-ZH1ES + Kopfhörer .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií