Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony Hi-Res WH-H900N čierne

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res WH-H900N čierne
5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, skladacia konštrukcia, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, podpora AAC/AptX, aktívne potlačenie hluku (ANC), frekvenčný rozsah 5Hz–40000Hz, citlivosť 103dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40mm, kábel 1.2m
Kód:  RO980k1 Produktové číslo:  WHH900NB.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res WH-H900N čierne



Bezdrôtové slúchadlá pre celodenné používanie

Čierne bezdrôtové slúchadlá sú veľmi pohodlné a vďaka skladacej konštrukcii ich môžete mať stále pri sebe. S mobilným telefónom alebo iným prehrávačom ich môžete prepojiť pomocou technológie NFC alebo Bluetooth. Ak si však chcete vychutnať hudbu v čo najvyššej kvalite, možno ich pripojiť pomocou kábla. Batéria slúchadiel vydrží nabitá až 28 hodín. Doba nabíjania sa pohybuje okolo 6 hodín.


Sluchátka s mikrofonem Sony Hi-Res WH-H900N černá bezdrátová

Kľúčové vlastnosti čiernych slúchadiel Sony Hi-Res WH-H900N

  • Vysoká kvalita zvuku
  • Jednoduché dotykové ovládanie
  • Výdrž batérie až 28 hodín
  • Možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou
  • Moderné technológie pre najvyššiu kvalitu zvuku
  • Funkcia digitálna redukcia šumu

Kvalita zvuku na prvom mieste

Sony Hi-Res WH-H900N sú vybavené radom funkcií pre čo najvyššiu kvalitu počúvania. Technológia LDAC umožňuje bezdrôtovo prenášať až trikrát viac dát ako bežné Bluetooth spojenie. DSEE-HX obnovuje kvalitu pri komprimovaných zvukových formátoch, teda si môžete plne vychutnať aj zvuk v klasickom MP3 formáte. Slúchadlá sú vybavené dvoma mikrofónmi – jedným pre snímanie okolitého hluku a druhým pre snímanie prehrávanej hudby. Vďaka tomu slúchadlá spoznajú, ktoré zvuky počuť nechcete, a tým ich zredukujú.

Pokročilé nastavenia s aplikáciou Sony Headphones Connect

Takmer každý zažil situáciu, keď na vás niekto prehovoril, zatiaľ čo ste mali na ušiach slúchadlá. Nezostávalo vám iné, ako ich zložiť alebo vybrať prehrávač z vrecka, a skladbu zapauzovať. So Sony Hi-Res WH-H900N stačí priložiť ruku na mušľu a hudba sa automaticky stlmí. Samotné ovládanie výberu skladieb a hlasitosti je vyriešené pomocou ovládacieho panela umiestneného na pravej mušli. Slúchadlá možno spárovať s mobilnou aplikáciou Headphones Connect (zdarma k stiahnutiu na iTunes alebo Google Play) pre nastavenie rozšírených možností ekvalizéra.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, maju tito sluchatka funkciu bluetooth Multipoint? , t.z schopnost byt pripojeny na Mobil a zarovej napr aj na PC, V pripade prichadzajuceho hovoru zacnem pocut zvuk z telefonu namiesto PC

Diskusia a poradňa k Sony Hi-Res WH-H900N čierne
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res WH-H900N čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res WH-H900N černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res WH-H900N Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res WH-H900N Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res WH-H900N fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií