Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Sony HT-CT381

Zobraziť katalóg
Sony HT-CT381
SoundBar 2.1 kanálový, 300W, bezdrôtový subwoofer, 3x HDMI, Bluetooth, NFC, diaľkové ovládanie, biely
Kód:  GS471b Produktové číslo:  HTCT381S.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony HT-CT381

Ak hľadáte spôsob, akým vylepšiť zvuk vášho domáceho kina, mali by ste zbystriť. Spoločnosť Sony, jeden z najväčších hráčov na poli spotrebnej elektroniky, prichádza s riešením v podobe Soundbar HT-CT381 - elegantným zvukovým projektorom prinášajúcim mohutný zvuk v ultra tenkom prevedení. Toto 2.1-kanálový zariadenie s výkonom 300 W obsahuje reproduktormi a pridáva bezdrôtový subwoofer. Rozhodne sa nemusíte báť, že vám do zostavy nezapadne, či ho nebudete mať kam umiestniť. Vďaka minimálnej výške iba 5,1 centimetrov dokonale zapadne pod televízor, na policu či na stenu, a vy si tak budete užívať nerušený výhľad na obrazovku.

Kľúčové vlastnosti

  • Soundbar novej generácie v prevedení 2.1
  • Bezdrôtový subwoofer k ľubovoľnému umiestnenie
  • Podpora Dolby TrueHD, DTS-HD a technológie S-Force PRO Front Surround
  • CLEARAUDIO + pre zvýraznenie dialógov a čistotu zvukových efektov
  • Prenášanie a ovládanie priamo z chytrého telefónu s aplikáciou SongPal
  • Podpora NFC a Bluetooth pre streaming z mobilných zariadení
  • 3 HDMI vstupy pre pripojenie prijímačov internetové TV, či herných konzol a ďalších zariadení
  • Podpora 4K s možnosťou priameho prepojenia

Podmanivý zvuk pre dokonalý filmový zážitok

Aj napriek neuveriteľne nízku výšku sa nemusíte báť, že budete ochudobnení o labužnícky hudobný aj filmový zážitok. Vďaka dvom vysoko kvalitným reproduktorom s difúzormi pre filtráciu vyšších frekvencií a bezdrôtovým subwooferom pre prekreslené hĺbky bude zvuk po miestnosti vždy perfektne distribuovaný. S podporou Dolby TrueHD, DTS-HD a technológiou zvuku S-Force PRO Front Surround vás virtuálne priestorový zvuk úplne pohltí. Vďaka schopnosti napodobňovať trojrozmerná zvukové polia si užijete perfektné, bohatý zvuk s vysokou vernosťou za každých okolností - či už pri sledovaní najnovšieho trháku, či počúvania vašich obľúbených nahrávok.

Zaujímavými sú potom aj ďalšie vychytávky z kuchyne inovátora Sony - za pomocou optimalizácie audio signálov digitálnym zosilňovačom S-Master budú prirodzene zostrene a zvýraznené dialógy, hudba a okolité zvuky z akéhokoľvek zdroja. CLEARAUDIO + následne optimalizuje zvuk a dodáva hudbe, dialógom a zvukovým efektom čistotu a zreteľnosť.

NFC pre jednoduché streamovanie a hneď 3 HDMI vstupy

V súčasnosti je z radov zákazníkov a užívateľov veľký dopyt po audio zariadeniach, pre ktoré streamovanie médií z mobilného telefónu pomocou moderného úsporného prenosového rozhrania NFC nie je žiadny problém. A taký je aj Sony HT-CT381. Za pomocou NFC rýchlo spárujete svoje mobilné zariadenie so zvukovým projektorom. Ak vaše zariadenie funkciou NFC nedisponuje, môžete ho stále pripojiť pomocou klasického rozhrania Bluetooth.
Pre pripojenie ďalších zariadení, ako sú napríklad prijímače internetové TV, alebo herné konzoly, možno využiť hneď troch vstupov HDMI a analógového audio vstupu.

Rozmery a hmotnosť HLAVNÉ jednotky:
90 × 5,1 × 11,7 cm
2,4 kg

Rozmery a hmotnosť subwoofera:
17 × 34,2 × 38,1 cm
6,6 kg

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Ak objednavka obsahuje tovar SONY HT-CT381 bez presnejsieho oznacenia farebneho prevedenia, naozaj mi pride v bielej farbe ? :-) Teda mate ho v bielej prosim ? Lebo vsetky fotky vyzeraju byt iba pre strieborne prevedenie. Dakujem

Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat , kdyz si poridim nize uvedeny sound bar. Je možné k tomu subwooferu pripojit pres dvojlinku jeste nejake reproduktory? děkuji Vám https://www.alza.cz/sony-ht-ct381-d2431022.htm?catid=18851319 pripadne pokud bych zakoupil aktivni repro https://www.alza.cz/bose-151-cerne-d1182941.htm co vse je nutne pro jejich "zprovozneni" ? mely by ozvucovat TV a byt pripevnene na zdi..do ceho se napojuji je treba prikoupit subwoofer? děkuji moc

Diskusia a poradňa k Sony HT-CT381
Príslušenstvo pre Sony HT-CT381 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-CT381. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-CT381. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-CT381. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-CT381.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií