Doprava a instalace TV zdarma

Sony HT-GT1

Zobraziť katalóg
Sony HT-GT1
4,4 8 hodnotení
SoundBar 2.1 kanálový, 260W, subwoofer, Bluetooth s NFC, FM tuner, optický a koaxiálny vstup, Bass BAZUCA
Kód:  GS473e Produktové číslo:  HTGT1.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony HT-GT1

Sony HT-GT1
Sony HT-GT1

Od domáceho kina po večierok

S týmto 2.1kanalovým zvukovým projektorom si môžete vychutnať svoje obľúbené filmy či dodať večierku ten správny hudobný sprievod.

Model HT-GT1 s výkonným 260W zvukom môžete používať ako klasický zvukový projektor alebo ako zvukový systém pri grilovaní či večierku. Prostredníctvom Bluetooth a NFC môžete tiež streamovať svoje obľúbené skladby priamo z chytrého telefónu.


Poctivý hudobný prejav

Či už sledujete filmy alebo tancujete do rytmu svojich obľúbených rockových skladieb, model HT-GT1 reprodukuje každý nízky aj vysoký tón s bohatými detailmi. Štyri 8cm širokopásmové reproduktory, dva 4cm výškové reproduktory a samostatný 18cm subwoofer dodajú senzačný zvuk filmovým trhákom a zaistí bohatý a výkonný zvuk vašich obľúbených skladieb.

Sony HT-GT1

Sony HT-GT1

Perfektné pre začatie večierku

Vďaka nenápadným rukovätiam možno zvukový projektor aj subwoofer ľahko prenášať a výkonný zvuk si tak môžete užiť, nech organizujete večierok kdekoľvek. Zvukový projektor je možné navyše pripevniť na vrchnú stranu subwoofera pod uhlom 10 stupňov, aby sa hudba rovnomerne rozptýlila naprieč širokou oblasťou.

Dodajte tanečnému parketu autentickú atmosféru večierku - model HT-GT1 disponuje reproduktorom s živým modrým LED osvetlením, ktoré sa synchronizuje s rytmom hudby. Pomocou funkcie Party Chain možno dokonca prepojiť aj niekoľko systémov dohromady.


Bass BAZUKAFunkce Party Chain

Bass BAZUKA

Využite funkcie Bass BAZUKA a dodajte basom extra výkon.

Funkcia Party Chain

Prepojte niekoľko systémov reproduktorov HT-GT1 pomocou zvukových a vyberte režim Party Chain, ktorý synchronizuje svetelné a hudobné efekty.

Připojte seAplikace SongPal

Pripojte sa

Prostredníctvom modelu HT-GT1 môžete počúvať aj obľúbené skladby a zoznamy skladieb uložené vo vybraných smart telefónoch. Stačí použiť technológiu počúvanie jedným dotykom prostredníctvom NFC a môžete hudbu okamžite streamovať pomocou Bluetooth.

S aplikáciou SongPal je diaľkové ovládanie inteligentný

Aplikácia SongPal umožňuje jednoduché a intuitívne ovládanie počúvania. Jednoducho si ju nainštalujte do mobilného telefónu a získajte kontrolu nad prehrávaním hudby, nastavením zariadení a ďalšími prvkami - prostredníctvom jedinej aplikácie.

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ma uvedeny soundbar FM radio?

Diskusia a poradňa k Sony HT-GT1
Príslušenstvo pre Sony HT-GT1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-GT1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-GT1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-GT1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-GT1.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií