Doprava a instalace TV zdarma

Sony HT-XT2

Zobraziť katalóg
Sony HT-XT2
SoundBar 2.1 kanálový, WiFi, Bluetooth, SongPal, LDAC, pre televízory s uhlopriečkou až 55"
Kód:  GS473m Produktové číslo:  HTXT2.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony HT-XT2

Chcete zlepšiť zážitok zo sledovania TV, ale je u vás miesto vyvažované zlatom? Nechcete narušiť estetiku miestnosti? Siahnite po HT-XT2, čo je kompletný set reproduktorov 2.1 schovaný v diskrétne prevedenom boxe, ktorý je navrhnutý ako dizajnový podstavec pod televíziu (až 55"). Vychutnajte si filmové soundtracky, efekty a nenechajte si ujsť žiadne slovo. Reproduktory sú starostlivo spracované pre vyváženú zvukovú odozvu vo všetkých frekvenciách, zatiaľ čo subwoofer zväčší objem basov.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne kompaktný zvukový systém pre zvýraznenie filmov aj hudby
  • Digitálny zosilňovač S-Master minimalizuje skreslenie
  • Pokročilý virtuálny priestorový zvuk (S-Force Pro Front Surround)
  • WiFi pre hudbu a filmy zo smartfónu, tabletu alebo notebooku (priamo z reproduktora alebo aplikácií)
  • Vysoko kvalitné bezdrôtové streamovanie zvuku cez Bluetooth (LDAC) + USB
  • Google Cast pre moderný prenos zo zariadenia so systémom Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook
  • DSEE obnovuje detaily komprimovanej hudby + čistota vylepšená režimom CLEARAudio+
  • Jednoduchšie pripojenie cez HDMI ARC (zvuk z TV do systému)

Zvuk kina v kompaktnom balíčku

Užite si strhujúci zážitok s virtuálnym priestorovým zvukom. Technológia S-Force PRO Front Surround dokáže verne simulovať 3D zvuk sústavy 5.1 z jediného soundbaru. Napodobňuje spôsob, akým mozog harmonizuje zdroje zvuku pre tvorbu správnej hlasitosti, časové oneskorenia a spektra zvukových vĺn, aby bola emulácia trojrozmerných zvukových polí prirodzená. Skreslenie minimalizuje pri všetkých úrovniach hlasitosti digitálny zosilňovač S-Master.

Vždy kvalitne

Systém sa hodí aj pre prehrávanie hudby z USB nosičov alebo streamovanie cez Bluetooth, kedy oceníte prenos LDAC. Ten má oproti štandardnému Bluetooth 3× vyššiu prenosovú rýchlosť, čím zostanú zachované detaily v skladbe. Aj keď budete prehrávať komprimované hudobné súbory, technológia DSEE vylepší kvalitu. Obnovuje úrovne zvuku, ktoré sa pri kompresii strácajú, a reprodukuje súbory so zvukom, ktorý sa blíži kvalite diskov CD.

 

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony HT-XT2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-XT2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-XT2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-XT2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony HT-XT2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií