Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony MDR-EX155AP, zlaté

Zobraziť katalóg
Sony MDR-EX155AP, zlaté
4,6 228 hodnotení
Slúchadlá s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 5Hz–24000Hz, citlivosť 103 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 9mm, kábel 1.2m
Kód:  RO972c Produktové číslo:  MDREX155APN.AE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-EX155AP, zlaté

Slúchadlá s mikrofónom Sony MDR-EX155AP, zlaté, poskytujú maximálny zážitok z vašich obľúbených skladieb. S rozsahom 5 – 24 000 Hz začujete vysoké aj hlboké tóny vždy úplne čisto. Na kábli slúchadiel Sony je okrem mikrofónu umiestnené aj ovládanie, umožňujúce prijať hovor alebo prepnúť zvukovú stopu. To robí z týchto slúchadiel v decentnej zlatej farbe dokonalého spoločníka na cestovanie rušnou dopravou. Slúchadlá navyše vážia iba tri gramy a majú kompaktné rozmery – zvládnete ich tak zbaliť aj do toho najmenšieho vrecka. Po vytiahnutí sú ihneď pripravené na použitie, pretože sa vďaka vrúbkovanému káblu nezamotajú. Súčasťou balenia slúchadiel s mikrofónom Sony MDR-EX155AP sú vymeniteľné koncovky vo veľkosti SS/S/M/L a spona na nastavenie dĺžky kábla. Vaše pohodlie je tak zaručené. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom Sony MDR-EX155AP, zlaté

  • Kvalitný zvuk – rozsah 5 – 24 000 Hz
  • Ovládač na kábli slúchadiel Sony umožní prijať hovor handsfree
  • Štyri veľkosti koncoviek do uší: SS/S/M/L
  • Vrúbkovaný kábel sa nezamotá
  • Slúchadlá s mikrofónom vážia len 3 g

Parametre a špecifikácia

Farba
Zlatá Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Obojstranné (do oboch mušlí) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prijímanie hovorov Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
5 Hz Hotovo!
Frekvencia do
24 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
103 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
9 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Hmotnosť

Hmotnosť
3 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat zda jsou v obsahu balení i nástavce do uší? Díky

Dobrý den, je na kabelu ovládání hlasitosti prosím?

Opravdu váží 3 g? To se mi nějak nezdá. Co je opravdová hmotnost sluchátek? Snažím se najít co nejlehčí, které nezní špatně

Dobrý den, pokud jsou sluchátka tvarovaná (tedy jiné pravé a levé), na které straně je prosím klíčovadlo? Díky

zdravim, po pripojeni s PC, funguje tymto sluchatkam mikrofon? Chcem to pouzivat na mitingy a teda ak nefunguje mikrofon je to pre mna nepouzitelne. Dik:)

Přeji pěkný den, koupila jsem si tato sluchátka a druhá strana si stěžuje, že ode mě slyší ozvěnu (přitom sluchátka jsou připojená k počítači/telefonu a mimo ně nejde zvuk slyšet) Je to u těchto sluchátek typické, nebo by toto mikrofon dělat neměl a je to na reklamaci? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Dobrý den, budou tyto sluchátka fungovat i na Honor A8 a jsou u sluchátek špunty více velikostí? Chtěla bych koupit dětěm. Případně prosím o doporučený jiných sluchátek.Děkuji

Majú sluchatka priestorový zvuk ?

Dobrý den, dají se sluchátka připojit k počítači? Jestli ano, bude fungovat mikrofon?

Krásný dobrý slunečný den :D když zapojím sluchátka do pc bude mě druhá strana dobře slyšet? Děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k Sony MDR-EX155AP, zlaté
Príslušenstvo pre Sony MDR-EX155AP, zlaté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MDR-EX155AP, zlatá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MDR-EX155AP, Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MDR-EX155AP, Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MDR-EX155AP, arany.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií