Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sony MDR-RF810RK čierna

Zobraziť katalóg
Sony MDR-RF810RK čierna
4,1 108 hodnotení
Slúchadlá bezdrôtové, na domáce počúvanie
Kód:  RO967a Produktové číslo:  MDRRF810RK.EU8 Stránky výrobcu
Sony MDR-RF810RK čierna Predaj skončil

Sony MDR-RF810RK čierna

Bezdrôtové nabíjateľné slúchadlá Sony RF810RK sa pýšia veľkým dosahom až sto metrov od bezdrôtovej vysielacej jednotky. Napájané sú dvojicou AAA batérií, ktoré môžete po vybití pohodlne vymeniť za iné, ak chcete ďalej počúvať a nemáte záujem čakať, kým sa dobijú. Slúchadlá sú veľmi ľahké, vážia iba 220 g. Navyše sú vybavené mäkkými náušníkmi a nastaviteľným hlavovým mostom, takže ich bez problémov môžete nosiť dlhé hodiny bez toho, aby ste pocítili nežiaduce otlačenie. Súčasťou slúchadiel je automatické ladenie a prepínač zapínanie/vypínanie. V balení nájdete aj všetky káble potrebné na pripojenie k televízoru.

Parametre a špecifikácie:

Všeobecné údaje:
Uzavreté slúchadlá obklopujúce ucho
Automatické ladenie
Ovládanie hlasitosti
Napájanie slúchadiel: 2x AAA batérie (13 - 28 hodín počúvania)

Zvukové charakteristiky:
Membrána: PET
Meniče: 40 mm
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz
Magnet: neodym

Vysielač:
Typ vysielania: RF
Dosah: 100 m
Metóda nabíjania batérie: automatická
Indikácia nabíjania batérie
Frekvenčný rozsah vysielača: 20 - 12 000 Hz 2 dostupné kanály
Zvukový vstup: stereo mini jack
Hmotnosť: 115 g

Prevedenie slúchadiel:
Farba: čierna
Rozmery: 108 x 128 x 108 mm
Hmotnosť slúchadla: 220 g

Dodávané príslušenstvo:
Napájací adaptér
Dobíjacie batérie
Nevyhnutné káble

 

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony MDR-RF810RK čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MDR-RF810RK černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MDR-RF810RK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MDR-RF810RK schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MDR-RF810RK černá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií