Doprava a instalace TV zdarma

Sony MDR-V55 čierne

Zobraziť katalóg
Sony MDR-V55 čierne
4,6 63 hodnotení
Slúchadlá cez hlavu, skladacia konštrukcia, konštrukcia uzatvorená, frekvenčný rozsah 5Hz–25000Hz, citlivosť 105dB/mW, impedancia 40 Ohm, menič 40mm, kábel 1.2m, 3.5mm Jack
Kód:  RO967l1 Produktové číslo:  MDRV55B.AE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-V55 čierne

Kompaktné slúchadlá Sony MDR-V55 s obľúbeným dizajnom, priamym presným zvukom a výborným pomerom cena/výkon, si už získali mnoho priaznivcov na celom svete. Ľahké slúchadlá s nastaviteľným hlavovým mostom a čalúnenými náušníkmi poskytujú pohodlie aj pri dlhom nosení. Sú uzavretého typu, takže hudbu dobre počujete aj v hlučných dopravných prostriedkoch. Práve vďaka tomu a ich dobrej skladnosti sú ideálnym spoločníkom na cesty.

Dynamické 40 mm meniče zaistia ostré výšky aj veľmi slušné basy pri vynikajúcom frekvenčnom rozsahu 5 – 25 000 Hz. Plochý prívodný kábel je pevný a odolný, rovnako tak je robustný aj 3,5 mm konektor, ktorý sa pri ostatných slúchadlách často zničí. Telo a hlavový most sú kvalitne spracované, čo v tejto cenovej hladine príjemne prekvapí. Aby si vybral skutočne každý, firma Sony ich ponúka v štyroch farbách.
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ty náušníky jsou opravdu bílé (jak je vidět na fotografii), nebo jsou sluchátka celá černá (což bych očekával vzhledem k označení "černá"...)? Díky.

Dobrý den, mohu si je před koupí vyzkoušet? Jde mi hlavně o zvuk a jak sedí na hlavě. Díky!

Dobrý den. Chci si koupit tato sluchátka a potřebuji k tomu a pevné cestovní pouzdro. Může mi někdo nějaké doporučit, které se hodí na tato sluchátka? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Sony MDR-V55 čierne
Príslušenstvo pre Sony MDR-V55 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MDR-V55 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MDR-V55 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MDR-V55 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MDR-V55 Fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií