Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony MDR-XB70BTB čierna

Zobraziť katalóg
Sony MDR-XB70BTB čierna
4,9 7 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, frekvenčný rozsah 4Hz–24000Hz, menič 12mm
Kód:  RO975c12a Produktové číslo:  MDRXB70BTB.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-XB70BTB čierna

vypnuté
Sony MDR-XB70BTB

Slúchadlá s technológiou EXTRA BASS

Bezdrôtové počúvanie kdekoľvek chcete

Bezdrôtovo a dokonca za túto cenu? Áno. Skutočného ťahu na bránku sme svedkami pri predstavení tohto produktu od svetoznámej spoločnosti Sony, ktorá sa snáď už od samého začiatku svojej existencie radí medzi špičku vo svojom odbore. Vaše obľúbené melódie si teraz môžete dopriať, nech už budete robiť čokoľvek. Budú vám dokonalým spoločníkom aj pri športových aktivitách. Tieto štýlové, ale hlavne bezdrôtové slúchadlá si zamilujete v priebehu niekoľkých krátkych okamihov. Ľahká konštrukcia slúchadiel vám nijako neuberie z komfortu ani v čase, keď ich budete mať prípadne zavesené okolo krku.

vypnuté
EXTRA BASS
Hutný zvuk

Technológia EXTRA BASS na dokonale hlboké basy, ktoré vás okamžite nabudia k oveľa vyššiemu výkonu.

vypnuté
Bluetooth i NFC
Pohodlie

So vstavaným mikrofónom, bluetooth aj NFC pripojením, môžete volať a prijímať hovory bezdrôtovo z vášho smartfónu.

vypnuté
Výdrž 9 hodin
Až 9 hodín

Vstavaná batéria umožňuje bezdrôtové počúvanie po dobu deviatich hodín, aby ste si mohli hudbu užívať celý deň.

vypnuté
Dopřejte si bezdrátové pohodlí
Pohodlie za všetkých okolností

Vysokú úroveň pohodlia zaručujú pribalené silikónové nástavce, ktoré si prispôsobíte presne podľa vašich požiadaviek. V balení nájdete aj sponu a praktický USB kábel, ktorý využijete na nabíjanie slúchadiel.

Pomocou praktických tlačidiel môžete ovládať hovory a prehrávanie hudby bez toho, aby ste museli vyťahovať telefón.

vypnuté
Praktická tlačítka

Ľahké a pohodlné slúchadlá MDR-XB70BT vás odprevadia všade, kam sa vyberiete. Vyberte si z troch farieb tú, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu štýlu.

vypnuté
Stylový design
ŠPECIFIKÁCIA
  • REPRODUKTOR 12 mm okrúhleho typu
  • MAGNET Neodým
  • OVLÁDANIE HLASITOSTI Áno
  • VÝDRŽ BATÉRIEAž 9 hodín
  • DOBA NABÍJANIA 2,5 hodiny
  • HMOTNOSŤ 43 g

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa dá dokúpiť kábel s jackom 3,5 mm. Viem, že sú to bluetooth, ale to len v prípade, že mi dôjde baterka. Taktiež som nemal puzdro v balení a pri nižšom hlase je počuť šum. Ďakujem za odpovede.

2 otázky, take mi chybí pouzdro a sluchátka mi nejdou sparovat s ps4 ani s Tv od Sony, to je divné ne? Oboje podporuje Bluetooth

Taky vám sluchátka tak šumi?? Jde to slyšet hlavně při poslechu na nižší hlasitost.

Dobrý deň, dajú sa tieto sluchátka napojiť aj na notebook s Win10 a použiť na počúvanie hudby alebo sledovanie filmov ako klasické káblové?

Dobry den, na obrazku mate pouzdro, ktere jsem ale v baleni nenalezl - je to omyl nebo proste to pouzdro je pouze na obrazku?

Zdravím, snažím se sparovat sluchátka se samsung galaxy S8 a bohužel se mi to nedaří. Se Samsungem galaxy J5 jsem se spojil hned. Nevím zda li je problém v telefonu nebo sluchatkach. Můžete mi prosím poradit? Po zapnutí bluetooth se na galaxy S8 nemůžu dohledat ničeho s čím bych se mohl sparovat. Díky moc za odpověď

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda- li tyto sluchátka jsou kompatibilní s apple watch 3, Díky.

Dobrý den,ta 3. fotka je pouzdro? Díky za info.

Zdravím, mohu telefonovat s těmito sluchátky skrze mikrofon ikdyž můj telefon nepodporuje funkci NFC ?

podporují tato sluchátka i mobilní telefony samsung? několikrát se mi již stalo, že sluchátka od sony nefungovala se samsungem

12
Diskusia a poradňa k Sony MDR-XB70BTB čierna
Príslušenstvo pre Sony MDR-XB70BTB čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MDR-XB70BTB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MDR-XB70BTB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MDR-XB70BTB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MDR-XB70BTB fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií