AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Sony MHC-GT4D

Zobraziť katalóg
Sony MHC-GT4D
Bluetooth reproduktor – CD prehrávač, 1200W, Mega Bass, AM tuner, HDMI, USB, Bluetooth, NFC, LDAC, LED displej, DJ effects, Karaoke, S-Force Front Surround, Songpal
Kód:  GS580d4k Produktové číslo:  MHCGT4D.CEL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony MHC-GT4D

vypnuté
Mobilný reproduktor ozvučí domáce kino aj večierok

Ozvučí domáce kino aj divoký večierok

vypnuté
Hlavní tahoun večírků
Dokonalý spoločník pre zábavu

Originálny audiosystém Sony disponuje rôznymi dídžejskými efektmi a podsvietením reproduktora. Chcete sa skvele baviť na večierku? Pomocou funkcie karaoke a dvoch vstupov pre mikrofón zažijete s priateľmi hodiny skvelej zábavy. S technológiou S-Force si však dokonale vychutnáte aj filmové soundtracky a videohry vďaka možnosti prepojenia cez HDMI s televízorom. Audiosystém je vybavený kolieskami a vysúvacou rukoväťou pre jednoduché premiestňovanie.

vypnuté
Pôsobivé a robustné basy
Pôsobivé a robustné basy

Pomocou technológie Mega Bass si môžete zvýrazniť zvuk basov, ktorý dokáže rozvibrovať všetko okolo reproduktora. Zosilnením basov sa vytvorí pôsobivejší zvuk. Chcete vytvoriť na párty dokonalú zvukovú kulisu? Pomocou funkcie Party Chain jednoducho prepojíte ďalšie kompatibilné systémy.

vypnuté
DJ efekty a Karaoke mód
Dídžejské efekty a karaoke režim

So zostavou špeciálnych dídžejských efektov môžete ľubovoľne experimentovať a obohatiť tak svoju hudobnú produkciu na večierku. S funkciou karaoke si s priateľmi zasúťažíte o najlepšie zaspievaný song. Pomocou technológie DSEE zase vylepšíte kvalitu komprimovaných hudobných súborov.

vypnuté
Veľmi pestrá konektivita
Konektivita plná možností

Sony MHC-GT4D disponuje širokou škálou rozhraní na čele s USB, HDMI, a dvoma vstupmi na mikrofón. Poslúži vám aj analógový audio výstup a vstup, digitálny audio vstup, kompozitný výstup videa a výstup predného reproduktora. Konektivita je očividne veľmi pestrá.

vypnuté
Variabilné umiestnenie
Variabilné umiestnenie

Technológia S-Force Front Surround napodobňuje spôsob, akým mozog harmonizuje zdroje zvuku na tvorbu správnej hlasitosti, časového oneskorenia a spektra zvukových vĺn. Vďaka tomu si skvele vychutnáte počúvanie hudby a budete si pripadať, akoby vás do seba vťahoval. Audiosystém možno rozložiť do klasickej zostavy domáceho kina s umiestnením reproduktorov na podlahu alebo ho možno zavesiť na stenu.

Výšku systému môžete prispôsobiť v rozsahu od 130 do 160 cm.

vypnuté
Nastavitelná výška

Na komfortné ovládanie je audiosystém vybavený možnosťou ovládania priamo zo smartfónu vďaka aplikáciám SongPal a Fiestable.

vypnuté
SongPal a Fiestable
ŠPECIFIKÁCIA
  • TYP TUNERA FM/AM
  • ROZHRANIE Analógový vstup audia, USB, HDMI, Bluetooth, NFC
  • ŠPECIÁLNE FUNKCIE
    Dídžejské efekty, karaoke, S - Force Front Surround, Songpal
 

Parametre a špecifikácia

Výkon
1 200 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!

Základné parametre

Výkon
1 200 W Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky HiFi minisystémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den je tento produkt výkonější a lepší než shake x30? děkuji

Diskusia a poradňa k Sony MHC-GT4D
Príslušenstvo pre Sony MHC-GT4D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-GT4D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-GT4D Lautsprecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-GT4D Lautsprecher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MHC-GT4D.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií