PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Sony MHC-V50D

Zobraziť katalóg
Sony MHC-V50D
Minisystém CD / DVD / MP3, FM tuner s RDS, Bluetooth, LDAC, NFC, HDMI, USB, 2x vstup pre mikrofón (gitaru), Karaoke, SongPal, Party Chain, efekty DJ, dotykové tlačidlá
Kód:  GS580d5a Produktové číslo:  MHCV50D.CEL Stránky výrobcu

Sony MHC-V50D

Vašim novým hudobným spoločníkom môže byť teraz prepracovaný audio systém od osvedčenej značky Sony. MHC-V50D je samostatne stojaci audio systém so štvoricou reproduktorov a jedným subworferom. Je skvele dizajnovo spracovaný a jednou z jeho najväčších predností je horný dotykový panel, na ktorom sa v ideálnej výške nachádzajú ovládacie tlačidlá a tiež CD/DVD mechanika. Audio systém okrem klasických spôsobov tiež dokáže komunikovať s vašim Smartfónom pomocou Bluetooth a je vybavený aj vychytávkami, akými sú napríklad karaoke, vstup pre gitaru alebo párty svetlá. Celý systém môžete navyše jednoducho preniesť a užiť si ho kdekoľvek budete chcieť.

Kľúčové vlastnosti audio systému MHC-VD50D

  • Horný podsvietený dotykový displej
  • Systém 4 reproduktorov + 1 subwoofer
  • Prehráva CD, DVD, MP3, z USB portu aj pomocou Bluetooth
  • Kvalitný kodek LDAC pre bezdrôtový streaming
  • Vstup na gitaru
  • Funkcia karaoke + DJ efekty
  • Integrované párty svetlá
  • Dobre prenosný

Prepracovaná konektivita i ovládanie

Audio systém MHC-VD50D ponúka okrem štandardného prehrávania CD, DVD, MP3, RDS alebo prehrávania z USB portu aj spojenie s vaším smartfónom pomocou NFC alebo Bluetooth, vďaka ktorému môžete prístroj prepojiť napríklad s aplikáciou Sony music center. Ovládanie pomocou horného dotykového panela sa vám iste zapáči, ale samozrejmosťou je aj praktické diaľkové ovládanie.

Kvalitný zvuk a zábava doma alebo kdekoľvek inde

Užite si so Sony MHC-VD50D veľa zábavy kdekoľvek budete chcieť. S jeho kompaktnými rozmermi a hmotnosťou iba 14 kg ho ľahko preveziete autom alebo prenesiete. Zapojte k nemu gitaru či mikrofón, zaspievajte si karaoke, oživte interiér párty svetlami alebo okoreňte atmosféru prednastavenými DJ efektmi. Naopak, v pohodlí domova môžete pomocou HDMI konektora bez problémov pripojiť napríklad váš televízor či iné zariadenie a užiť si kvalitnejší zvuk.

Parametre a špecifikácia

Typ tunera
FM Hotovo!
Šírka prehrávača
293 mm Hotovo!
Výška prehrávača
798 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
300 mm Hotovo!
Hmotnosť
14 kg Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
293 mm Hotovo!
Výška prehrávača
798 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
300 mm Hotovo!
Hmotnosť
14 kg Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má i provoz bez připojení do sítě? Tzn. nabíjecí akumulátor?

Dobrý den, prosil bych doporučit vhodný mikrofon k produktu

Dobrý den. Není uveden"Hudební výkon". Prosím o zjištění. Předem moc děkuji s pozdravem Lexa Roman

Diskusia a poradňa k Sony MHC-V50D
Príslušenstvo pre Sony MHC-V50D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V50D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V50D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V50D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MHC-V50D.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií