Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony MHC-V71D

Zobraziť katalóg
Sony MHC-V71D
4,7 3 hodnotení
Minisystém – audio systém CD/DVD/MP3/Xvid/MPEG4, FM tuner s RDS, Bluetooth, LDAC, NFC, HDMI, USB, 2× vstup pre mikrofón, karaoke, Music Center, ovládanie gestami, ovládací panel odolný voči striekacej vode, efekty DJ, režim Taiko, 360° párty osvetlenie
Kód:  GS580d5h Produktové číslo:  MHCV71D.CEL Stránky výrobcu

Sony MHC-V71D

AUDIOSYSTÉM MHC-V71D

Vysoko výkonný audiosystém značky SONY s Bluetooth

Vytvorte si atmosféru ako na párty

Prístroj ako stvorený na malú i veľkú domácu párty je audio systém MHC-V71D od Sony. Vďaka perfektnej mobilite ho ale môžete vziať aj kamkoľvek so sebou. Kdekoľvek vynikne jeho technológia 360° živého zvuku a efektné 360° osvetlenie, ktoré vám dá okúsiť chuť festivalovej atmosféry.

Čím vás nový MHC-V71D nadchne?

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Plynulé streamovanie cez Bluetooth a NFC

Jedným dotykom s technológiou NFC môžete odštartovať niekoľkohodinové Bluetooth streamovanie.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Rozbehnite to!

Vďaka vstavaným kolieskam a rukovätiam môžete MHC-V71D jednoducho presúvať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jedinečný režim TAIKO

Bubnujte podľa skladby, ktorú práve počúvate. Ak aktivujete Taiko Game, môžete dokonca súťažiť o najlepšie skóre.

Čistý živý zvuk v 360°

Tešiť sa môžete na priestorový zvuk, ktorý pohltí celý tanečný parket. Pripravené sú 2 výškové reproduktory (kužeľové), 4 stredové (kužeľové) a 1 basový. Vďaka špeciálnemu rozloženiu reproduktorov všetkými smermi zažijete atmosféru ako na tej najlepšej párty.

Priestorové párty osvetlenie

Rozmiestnením štyroch kvalitných reflektorov zaistil výrobca SONY dokonalú párty sústavu. Nech sa nachádzate v akomkoľvek uhle, SONY MHC-V71D vás rovnako osvetlí.

Režim Taiko a Taiko Game

Jednoduchým kliknutím na horný panel audio systému spustíte režim Taiko. Ten vám ponúkne tóniny bonga, djembe, surda atď. A vy budete môcť bubnovať do hudobných tónov. V prípade Taiko Game sa navyše započítava skóre a môžete súťažiť s vašimi priateľmi.

Buďte hviezda večera

Minisystém MHC-V71D ponúka 2 vstupy pre mikrofón, aby ste mohli organizovať tie najlepšie karaoke turnaje. Okrem mikrofónu môžete pripojiť aj elektronické hudobné nástroje.

Buďte moderným DJ

Ovládanie tohto audio systému je vďaka bezdrôtovým technológiám veľmi jednoduché. A ak ste si mysleli, že nemôže byť intuitívnejšie, tak verte, že môže. Horná časť je vybavená prepracovaným dotykovým panelom, ktorý má nielen veľa tlačidiel, ale reaguje aj na gestá. Nič vám teda nebráni stať sa na svojej párty naozajstným DJ-om. Horný panel je navyše z odolného materiálu, ktorý vydrží aj postriekanie vodou či zanesenie prachom.

Diaľkové ovládanie zo smartfónu

S aplikáciou Sony Media Center vo svojom telefóne môžete celú párty pohodlne ovládať na diaľku. Fiestable je zasa aplikácia, ktorá dovoľuje ovládať na diaľku aj osvetlenie a aktivovať režimy DJ alebo karaoke. Aj tieto aplikácie podporujú ovládanie gestami, takže vám k mnohým pokynom postačí otočiť zápästie a pod. Aplikácie sú kompatibilné so systémami Android a iOS.

Najlepšie futbalové zápasy

Aby toho nebolo málo, skrýva audio systém SONY MHC-V71D tiež jedinečný režim Futbal. Ten má na starosti zvýraznenie komentátora a jasajúcich fanúšikov.

Ďalšie možnosti pripojenia

Parametre a špecifikácia

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Hmotnosť
22 kg Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
22 kg Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o info, zda z DVD vloženého do reproduktoru lze přehrát film na TV a zda zvuk z TV lze pouštět přes reproduktor. Děkuji Pařízek

Dobrý den, jaký je vstup pro mikrofon a jaký byste k tomuto zařízení případně doporučili?

Proc neuvadite jeden z nejdulezitejsich parametru - kolik W ?

Diskusia a poradňa k Sony MHC-V71D
Príslušenstvo pre Sony MHC-V71D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V71D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V71D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V71D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MHC-V71D.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií