Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony MHC-V77DW

Zobraziť katalóg
Sony MHC-V77DW
5 1 hodnotení
Minisystém CD/DVD/MP3/Xvid/MPEG4, FM tuner s RDS, Bluetooth, NFC, WiFi, HDMI, USB, DLNA, 2x vstup pre mikrofón, karaoke, Chromecast, Spotify, SongPal, ovládanie gestami, ovládací panel odolný proti striekajúcej vode, efekty DJ
Kód:  GS580d5k Produktové číslo:  MHCV77DW.CEL Stránky výrobcu

Sony MHC-V77DW

Rozbehnite párty s výkonným systémom typu "Všetko v jednom". Atmosféru rozprúdi osvetlenie, ktoré pulzuje podľa práve prehrávanej hudby. Všetko môžete ľahko ovládať svojím šikovným telefónom pomocou aplikácií SongPal alebo Fiestable. Nekonečnú zásobu hudby vám poskytnú funkcie Spotify Connect a zabudovaný Chromecast.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonné hudobné zariadenia typu všetko v jednom
  • Streamovanie hudby cez USB, Bluetooth, WiFi a NFC
  • Kvalitné BT streamovanie s kodekom LDAC
  • Podpora počúvania v režime Multi-room
  • Intuitívny kontrolný vodoodolný panel s možnosťou ovládania gestami
  • Podpora Spotify Connect a Google Chromecast
  • 2 vstupy pre mikrofón pre Karaoke party
  • HDMI port na prehrávanie zvuku z televízie
  • Rukoväť a kolieska pre ľahký transport
  • FM tuner a USB port (formáty mp3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC a DSD)

Súťaž v Karaoke

Chcete si užiť poriadnu porciu zábavy pri Karaoke? So systémom MHC-V77DW to nie je žiaden problém! Stačí zapojiť do televízie a pustiť Karaoke DVD alebo nastreamovať Karaoke pieseň napríklad z YouTube. Dvojica vstupov pre mikrofón, možnosť hodnotenia či zvukové a svetelné efekty vám prinesú nezabudnuteľný večer. A ak nie je vaša obľúbená pieseň k dispozícii bez vokálu, môžete využiť funkciu zoslabenia hlasu na CD. 

Výkonný systém ľahko premiestnite

Výrobca tohto hudobného zariadenia typu "všetko v jednom" myslel skutočne na všetko. Mohutný zvuk si tak môžete dopriať naozaj všade, pretože premiestňovanie je vďaka rukoväti a kolieskam naozaj jednoduché. V rozľahlých priestoroch alebo vonku si vychutnáte plný zvuk s režimom Fiesta, ktorý zvýši akustický tlak na maximum. Pri rozbehnutých večierkoch tečú drinky prúdom a občas sa prevráti nejaký tá pohárik. Ani to nie je pre Sony MHC-V77DW problém, pretože ovládací panel je odolný voči postriekaniu tekutinou.

 

Parametre a špecifikácia

Typ tunera
FM, AM Hotovo!
Šírka reproduktorov
340 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
924 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktorov
378 mm Hotovo!
Hmotnosť
22 kg Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM, AM Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka reproduktorov
340 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
924 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktorov
378 mm Hotovo!
Hmotnosť
22 kg Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Sony MHC-V77D a tímto Sony MHC-V77DW modelem děkuji

Diskusia a poradňa k Sony MHC-V77DW
Príslušenstvo pre Sony MHC-V77DW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V77DW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V77DW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V77DW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MHC-V77DW.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií