AP+ nový vizuál Aplikace

Sony microSDHC 16 GB Class 10 UHS–I + SD adaptér

Zobraziť katalóg
Sony microSDHC 16 GB Class 10 UHS–I + SD adaptér
4,8 19 hodnotení
Pamäťová karta – čítanie až 90 MB/s, softvér File Rescue pre obnovu dát, odolnosť proti röntgenovému žiareniu, nárazom a vysokým teplotám
Kód:  DU242a3 Produktové číslo:  SR16UYA Stránky výrobcu
Sony microSDHC 16 GB Class 10 UHS–I + SD adaptér Predaj skončil

Sony microSDHC 16 GB Class 10 UHS–I + SD adaptér

Spoľahlivá pamäťová karta Sony microSDHC 16GB dodávaná s adaptérom v štandardnej veľkosti SD. Vďaka zaradeniu do triedy Class 10 dosahuje solídne prenosové rýchlosti a je možné ju využiť aj pre kvalitné fotografovanie či natáčanie. Kartu je možné používať pre zálohovanie či prenášanie dát medzi počítačmi namiesto flashdisku či dnes už zastaraných diskiet. Karta je vhodná aj pre využitie v príslušných multimediálnych prehrávačoch, tabletoch aj mobilných telefónoch, kde uvítate rýchlosť čítania až 90 MB/s pri podpore UHS–I. Svojou kapacitou je karta vhodná pre uloženie veľkého množstva fotografií, videa, hudby, ale aj iných súborov. Súčasťou je možnosť stiahnutia aplikácie File Rescue na obnovu dát.

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 16 GB
  • Užite si rýchlosť čítania až 90 MB/s
  • Ideálne pre záznam videa vo vysokom rozlíšení
  • Spolupracuje so softvérom File Rescue na záchranu poškodených súborov
  • Vysoká spoľahlivosť
  • Odolná voči röntgenovému žiareniu, nárazom a vysokým teplotám

File Rescue

Niekedy sa niečo pokazí a dáta, či už sú to fotografie, alebo súbory, sa pokazia alebo stratia. Softvér File Rescue je výkonný nástroj pre obnovu poškodených alebo stratených dát a vďaka jednoduchému ovládaniu je vhodný pre každého. Podporuje tiež video vo formáte XAVC S a rozlíšenie 4K.

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I, U1 Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
90 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I, U1 Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tato karta kompatibilní se Sony Xperia M4 Aqua??

Dobrý deň, chcem sa spýtať na rýchlosť zápisu tejto sd karty. Nikde som sa to nedočítal. Vopred ďakujem.

Diskusia a poradňa k Sony microSDHC 16 GB Class 10 UHS–I + SD adaptér
Príslušenstvo pre Sony microSDHC 16 GB Class 10 UHS–I + SD adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MicroSDHC 16GB Class 10 UHS-I + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony microSDHC 16GB Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony microSDHC 16GB Class 10 UHS-I + SD-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I + SD adapter.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií