AlzaPlus+ maličkosti

Sony NiMH 800 mAh, AAA, 2 ks

Zobraziť katalóg
Sony NiMH 800 mAh, AAA, 2 ks
4,8 5 hodnotení
Nabíjateľná batéria - 1,50 €/ks
Kód:  JU062a Produktové číslo:  NH-AAAB2KN Stránky výrobcu

Sony NiMH 800 mAh, AAA, 2 ks

Dobíjacie batérie AAA NiMH s kapacitou 800 mAh od značkovej spoločnosti Sony vydržia až trikrát dlhšie ako alkalické batérie. Tieto batérie sú vhodné pre intenzívne používané zariadenia s vysokým odberom energie, ako sú napríklad digitálne fotoaparáty, zariadenia PDA (Personal Digital Assistant), ručné počítače, ale aj pre bežné zariadenia, napríklad diaľkové ovládače, alebo hodiny. Batérie sú maximálne úsporné a šetrné k životnému prostrediu a to z dôvodu možnosti dobíjania a ich opakovaného použitia. 

Balenie obsahuje 2 kusy. Napätie je 1,2 V.

Parametre a špecifikácia

Kapacita
0,8 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
1 000 × Hotovo!
Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!

Vlastnosti

Kapacita
0,8 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
1 000 × Hotovo!

Typ

Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!
Veľkosť batérie
Tužková AAA (Mikrotužková, LR03) Hotovo!

Obsah balenia

Počet batérií v balení
2 ks Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony NiMH 800 mAh, AAA, 2 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony NiMH 800mAh, AAA, 2ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony NiMH 800mAh, AAA, 2 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony NiMH 800mAh, AAA, 2 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony NiMH 800mAh AAA, 2 db.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií