AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony Noise Cancelling WH-CH720N, čierna

Zobraziť katalóg
Sony Noise Cancelling WH-CH720N, čierna
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, aktívne potlačenie hluku (ANC), uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, podpora AAC a SBC, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, sony Headphones Connect, frekvenčný rozsah 7–20000 Hz, impedancia 325 Ohm, menič 30 mm, výdrž batérie až 50 h
Kód:  RO980h720aXX Produktové číslo:  RO980h720aXX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Noise Cancelling WH-CH720N, čierna Predaj skončil

Sony Noise Cancelling WH-CH720N, čierna

Fanúšikom hudby určite prídu vhod ľahko prenosné bezdrôtové slúchadlá SONY. Ich veľké náušníky sú charakteristické tým, že objímajú celé ucho, a tak sa nemusíte obávať rušivých okolitých zvukov. Využijete ich pri práci doma aj v kancelárii a ocenia ich aj hráči počítačových hier. Vďaka uzavretej konštrukcii neprepúšťajú zvuk von, a vaše okolie tak nebude počuť, akú hudbu práve počúvate. Slúchadlá majú tiež technológiu Bluetooth 5,2. Medzi vyhľadávané funkcie patrí ANC aktívne potlačenie hluku. Prináša kvalitné počúvanie hudby v mestách, dopravných prostriedkoch aj na iných hlučných miestach. Zabudovaný mikrofón umožňuje jednoduché vybavovanie hovorov cez handsfree a taktiež využitie hlasových asistentov. K samozrejmým funkciám patrí napríklad prepínanie skladieb, prijímanie hovorov alebo ovládanie hlasitosti. Komfort si tak doprajete pri hraní hier, počúvaní hudby aj práci.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH720N, čierna ...
Bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH720N, čierna ...

Zásadné vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Sony Noise Cancelling WH-CH720N, čierna

  • Bezdrôtové slúchadlá SONY majú vyhotovenie okolo uší
  • Uzatvorená konštrukcia
  • Základné funkcie: hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti a sony Headphones Connect
  • Bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH720N, čierna vydržia fungovať na jedno nabitie 50 h
  • Možno ich nabíjať pomocou portu USB-C
  • Podporujú kodeky AAC a SBC
  • Kvalitnú reprodukciu zaisťujú meniče s veľkosťou 30 mm
  • Farba: čierna
  • Slúchadlá dosahujú hmotnosť 192 g
  • Každý DJ ocení otočné mušle
  • Na ľahké prenášanie slúži skladacia konštrukcia
  • Súčasťou bezdrôtových slúchadiel SONY je integrovaný mikrofón
  • Mikrofón má všesmerové snímanie

Užite si dlhé počúvanie s bezdrôtovými slúchadlami Sony Noise Cancelling WH-CH720N, čierna

Bezdrôtové slúchadlá SONY ponúkajú výdrž batérie na jedno nabitie až 50 h. Slúchadlá môžete nabíjať pomocou portu USB-C. Bezdrôtové slúchadlá SONY sú kompatibilné s kodekmi AAC a SBC. S frekvenčným rozsahom 7 až 20000 Hz si vychutnáte hudbu podľa svojich predstáv. O kvalitnú reprodukciu zvuku sa postarajú 30mm meniče. Bezdrôtovým slúchadlám SONY šikne čierna farba. Vďaka nízkej hmotnosti 192 g ich môžete používať celý deň.

Bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH720N, čierna Lifestyle

Sony Headphones Connect pre skvelý zážitok z hudby

Skvelá aplikácia Sony Headphones Connect dovoľuje prispôsobiť si slúchadlá presne podľa vašich predstáv. Určite si radi upravíte úroveň basov či výšok alebo prednastavíte štýl zvuku pre rôzne prostredia. To ale nie je všetko. Samozrejmosťou je zapnutie aj nastavenie rôznych obľúbených funkcií, medzi ktoré patrí napríklad Ambient Mode, aktívne potlačenie okolitého hluku (ANC), DSEE a mnoho ďalších. Stačí si len stiahnuť aplikáciu a spárovať slúchadlá Sony s mobilným telefónom.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
7 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
30 mm Hotovo!
Impedancia
325 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
50 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
192 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Noise Cancelling WH-CH720N, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Noise Cancelling WH-CH720N, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Noise Cancelling WH-CH720N, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Noise Cancelling WH-CH720N, fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií